søndag, oktober 26, 2008

en lørdag aften

Aftenen i går bød på både mad og underholdning. Ah, som det da er hyggeligt at sidde og spise sammen med gode venner - og møde andre som man ikke har set længe - og glæde sig til forestillingen. Musikken til My Fair Lady var som altid festlig og medrivende. Kulisser og kostumer var flotte og tidstro og skuespillerne, både de 3 proffe og de 25 amatører, gjorde det rigtig godt. Eliza kunne tale den jyske dialekt, og hun lærte at tale smukt dansk. Meeeen, jeg savnede i den grad det engelske sprog. Det er som om lige præcis historien om Pygmalion skal fortælles og synges på engelsk. Det er også sjovt, som der er flere lag i en oplevelse, når man bliver så gammel, som jeg er. Jeg blev taget med tilbage til begyndelsen af 60erne, da filmen var det store hit i københavnske biografer.
I garderoben var der lavet fin efterårsstemning. Vi gik mætte og velfornøjede fra Jysk Musik- og Teaterhus.
Som for øvrigt fik det navn fordi byens store erhvervsmand, Lars Larsen, betingede sin generøse donation med at huset kom til at bære hans firmas navn: "Jysk". Der var megen avispolemik om den sag. Et vittigt hoved foreslog, at den store sal skulle hedde "Dynen" og den lille sal "Puden"!!

4 kommentarer:

  1. Sotten nogle dejlige oplevelser kan man ikke få for mange af.

    SvarSlet
  2. Kære,søde Rimkoger!!!! Jeg er jo endnu ikke så befaren her på bloggen. Og jeg er blevet tagget???? Jeg kan godt se, at du venligst har lagt regler til mig....
    Jeg river mig i mit sparsomme hår.....
    Jeg har endnu ikke en blogroll. Måske finder jeg ud af det????

    SvarSlet
  3. Du har ret, Conny. Dejlige oplevelser er gode at samle på

    SvarSlet
  4. Rimkoger, jeg melder pas! jeg er for "grøn" til den tagge leg.

    SvarSlet