onsdag, april 29, 2009

Frivillighuset

I dag har vi i Børns Voksenvenner haft det sidste bestyrelsesmøde i det lille hus i Vestergade. Frivilligcentret flytter til andre lokaler, hvor der bl.a. er elevator.
Det har fungeret godt, det lille hus, hvor der på 1. sal er lokaler til edb undervisning, og hvor jeg har gået til billedbehandling.

Det ser virkelig utidssvarende ud, sådan et lille hus blandt de nyere og større huse.

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker, når der midt imellem de store kolosser, ligger et lille gammeldags hus, jeg syntes det er skønt.
  Det skete også i Byen hvor jeg er født og opvokset, midt på hovedgaden byggede alle nyt, og biografen ville så gerne udvide, men så skulle der købes et lille gammelt hus, det var den eneste mulighed medmindre at han ville bygge bagud i haven, og det var ikke det han var mest interesseret i, for det var meget dyrere, men det blev han nu tvunget til, for dem der ejede det lille gamle hus, ville ikke sælge, og jeg tror vi var mange, der nød, at de moderne bygninger blev brudt midt i gaden, af et hus der både var gammelt og meget charmerende.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Det her lille hus ejes af en privat person. Jeg tror, han river det ned nu, da kommunens lejemål ophører. Så bygger han nok et stort hus med mange lejligheder, som han kan tjene mange penge på og gaden kommer til at se lidt mere almindelig, kedelig ud.

  SvarSlet