mandag, maj 04, 2009

Ah, regn.......

At komme hjem til regnvejr og en nyudsprungen syrén er bare lykken. Min nabo, der har meget tjek på vejret siger, at det er en måned siden, det har regnet.
I Vestjylland i går, da jeg kørte hjem, var der også gang i de store vandkanoner over de gule rapsmarker. Måske kan bønderne nu klare sig med vand, der kommer på en naturlig måde.

6 kommentarer:

 1. Her i Odense har det også regnet ganske lidt, men ikke helt nok, jeg elsker duften efter regn. Jeg gik også forbi en syren der var sprunget ud da jeg gik på arbejde i morges
  Ha en dejlig mandag

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde, Pernille. Det er dejligt, når der er så frodigt.

  SvarSlet
 3. Vi trænger godt nok til regn - meget regn endda. Men kunne det ikke bare regne om natten? Jeg har datter og børnebørn på besøg fra England en hel uge fra i dag, så vi vil da gerne se på lidt godt vejr tak :-)

  SvarSlet
 4. Ellen,jeg kan godt forstå, du gerne vil have godt vejr, så du kan komme ud med din datter og børnebørnene.
  Lad os få noget regnvejr om natten. God uge med dine kære

  SvarSlet
 5. Der er snart ikke noget kønnere end Syrener.Jeg tro ikke Vestjyderne kan klare sig uden vandkanoner, jeg har hørt i TV. at de helst skulle have vand hver sjette dag.
  Kan du have en god dag

  SvarSlet
 6. Conny, der er jo meget sand i jorden vestpå, så der skal nok også mere vand til. Ja, syrener er flotte. Jeg så en smuk buket i går sat sammen med grene med æbleblomster og syren.
  God dag til dig også.

  SvarSlet