søndag, august 02, 2009

Mod syd og mod nord......

For to år siden erklærede Henrik, at han havde set nok af verden, og nu orkede han ikke at rejse mere. Vi har rejst utallige gange til mange forskellige steder i de 18 år, jeg har kendt ham, og før den tid har han rejst med sin familie. Jeg måtte jo indrømme dengang for to år siden, at når man er 87, så har man altså også lov til at bestemme selv. Jeg har ikke presset meget for at få ham til at ændre mening. Kun antydet få gange, at Mærsk Mc-Kinney Møller stadig rejser langt omkring, og han er da 7-8 år ældre....
Men nu har han minsandten ladet sig overtale af to af sine døtre med familie til at tage med dem til Bolzana i Italien. Så det.....
Nej, ingen sure miner fra min side. Det er så meget i orden. Det falder lige sammen med, at jeg skal på en lille smuttur med de sødeste. Ældste havde bonuspoint, der skulle bruges inden den 15. august, og der var point nok til, at hun kunne invitere både mor og søster med. Vi skal til Bergen, og vi vil bruge et par dage til en tur ind i Sognefjord med det storladne landskab og så et par dage i byen. Det bliver spændende. Det er vist første gang vi tre skal rejse sammen, kun os. Billedet er fra Henriks forberedelser i går. Det er ikke uden grund, når yngste drillende kalder hans præferense for lyseblåt for hans collegeboy-look.

6 kommentarer:

 1. Det er da dejlig at Henrik, har et standpunkt, til han tager nyt og tager på ferie med sine piger.Jeg vild ønske dig og dine piger, en god tur til Sognefjord.

  SvarSlet
 2. Conny, det har du så meget ret i.
  Tak, vi rejser onsdag morgen

  SvarSlet
 3. Det lyder da temmeligt frisk, når din 87-årige kæreste tager ud at rejse (selv om det ikke er med dig ;-) ). Sådan ville jeg søreme også gerne gerne kunne gøre, når jeg når den alder (om et halvt liv mere)!

  Og god rejse til Norge med dine døtre!

  SvarSlet
 4. Bente, det ville jeg da også gerne, og så er det 2 år siden han "holdt op", så han er 89 nu.
  Tak for rejsehilsen

  SvarSlet
 5. Flot gjort af dig, at du skriver ingen sure miner fra din side, selv om du har lyst til I skal rejse sammen.
  Men jeg er sikker på, at du får en pragtfuld "tøsetur" sammen med pigerne. Rigtig god tur.

  SvarSlet
 6. Tak Annette, jeg tror, vi får en god tur, og jeg har lige hørt, at de hygger sig vældigt i Bolzana.

  SvarSlet