mandag, september 21, 2009

Clean up......

"Clean up as you go along"
Udsagnet stammer fra en kæreste yngste havde for mange år siden, og det er et godt køkkenråd.
Jeg har også fulgt rådet i dag. Alligevel er vi lige blevet færdig med opvasken. Der bliver meget opvask efter fire mennesker!
Blommerne var basis i desserten, som bestod af en blommekompot i et lille glas. Ovenpå blommekompotten lægges knuste makroner, som dryppes med lidt Bailey, og der toppes op med flødeskum. Uhm!
Tidligere i dag var vi på Silkeborg Kunstmuseum, som for tiden udstiller Prins Henriks samling af afrikansk kunst.Der er en stor udstilling af masker og skulpturer fra forskellige afrikanske lande, og de enkelte genstande er stillet op, så man kan læse, hvor de kommer fra og hvilken funktion de har haft. I et lille siderum er der eksempler af danske Cobramalere, så man tydeligt kan se, de var inspireret af afrikansk kunsthåndværk.
Det er en meget spændende udstilling, som varmt anbefales.

4 kommentarer:

 1. Jeg gad da godt bo lidt tættere på dig, der foregår meget spændende i din by :-)
  Og nu må jeg hellere clean up...

  SvarSlet
 2. Ja Lene, det gør der.
  I går var der iøvrigt 3000 motorcykler på besøg i anledning af at Hjejlekiosken vinterlukker. Det er lige en fordobling i forhold til åbningen i foråret, da der var 1500.

  SvarSlet
 3. Den udstilling vil jeg meget gerne se,jeg har hørt om den på TV.ved du hvor lenge de får lov, at beholde udstillingen

  SvarSlet
 4. Conny, jeg tror, det er til begyndelsen af november, så du kan nå det.

  SvarSlet