mandag, oktober 19, 2009

På højskole.

90 nye mennesker på én gang er lidt overvældende. Der er 3 parallelle kurser i gang. En stor gruppe, der forbereder en musik/operatur til Berlin, Dresden og Hamburg. En anden stor gruppe, der arbejder med maleri, tegning og grafik.
Jeg er i en lille gruppe på 15, som har fotografering og billedbehandling på programmet. Vi har kun 1 lærer og en hjælpelærer, der går lidt til og fra. Niveauet i grppen er meget forskelligt, så det er spændende, hvor stort udbytte, jeg får af det.
Vi har været ude at fotografere lidt og eksperimentere med apparatet. Jeg plejer ikke at flytte på indstillingen autofokusering. Jeg er så knap og dippedut-forskrækket, så det er godt at prøve.
I det hele taget er det godt, at tiden kun skal bruges til fotoapparat og computer. Hjemme er det noget med at putte det ind mellem andre aktiviteter, og så have lidt dårlig samvittighed over alligevel at bruge så meget tid på det.

2 kommentarer:

  1. Det er godt der kun er 15 i din grubbe, det synes jeg er passende, jeg er meget spændt på ,at se hvad du få ud af kurseret og se dine billeder.
    Kan du have en god uge.

    SvarSlet
  2. Tak Conny, men det er lige før 15 er for mange.

    SvarSlet