lørdag, november 28, 2009

På Kunstcentret.

Jeg har haft min sidste vagt i år på Kunstcentret Silkeborg Bad. Der er kort åbningstid lige nu og ingen udstilling i Skovvilla, så der er ikke brug for så mange frivillige.
Jeg nød som sædvanlig at gå rundt derude. Jeg gjorde også et godt køb, idet kataloger, der har været lagt frem til gennemsyn, blev solgt til en billig pris. De var ikke slidte og kan bruges som gave. Den om te'ens historie vil jeg dog selv beholde. Udover historien, er den fuld af billeder af sjove, grimme og smukke tekander.
Jeg er efterhånden kommet til at synes godt om fotoserien Boxer af Tune Andersen. I begyndelsen syntes jeg, de var grimme og provokerende. De har fået mig til at tænke over, hvad det er, jeg påvirkes af, og hvor stor magt reklamer og andre medier har til at forme vores syn på, hvad der er grimt, og hvad der er smukt.

5 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at du nu holder af de billeder; jeg finder dem ikke ydmygende eller skræmmende - tværtimod... de hylder livet og vores egenskab til at forblive indeni det vi ikke længere nødvendigvis er udenpå.

  Jeg ville meget gerne have set den udstilling - og især fotografens andre billeder inspireret af malerier, som han skrev hos dig.

  SvarSlet
 2. Nille, jeg ved fra mit første indlæg om de billeder, at du kunne lide dem straks, du så dem. Det er dejligt at høre dit nuancerede syn på dem.

  SvarSlet
 3. PS, Nille, "vores egenskab til at forblive indeni det vi ikke længere nødvendigvis er udenpå"
  Der sagde du noget rigtig sandt!
  Det skal sættes i citatbogen med Nille som forfatter. :-)

  SvarSlet
 4. Ja, Nilles citat er er smukt og så rigtigt.

  SvarSlet
 5. Betty,

  Tak altså - det var nu bare nogle ord, der kom ud; men det er vel sådan man har det tit - allerede i min alder? Synes jeg ;-)

  SvarSlet