mandag, november 16, 2009

Tanker foran postkassen.

Vi har fået sat postkasser op uden på huset. Det er lovbestemt, at alle ejendomme fra før 1978 skal have udendørs postkasser senest første januar 2010. Og vores hus er fra 1946.
Jeg plejede ikke at tænke så meget over, hvad postbudet smed ind af brevsprækken før. Jeg får breve, billeder osv. på mail, facebook eller sms., så posten skulle bare samles op fra entregulvet og lægges til papirindsamling.
Men sjovt nok har jeg nu pludselig fået forventninger...
Med nøglen i hånden skal jeg udenfor og åbne. Og når jeg sådan står foran en lukket boks, så bliver det helt spændende, om der er noget i den??
Selvfølgelig står jeg oftest der med skuffede forventninger. Jeg har jo også valgt reklamer fra. :-) Nå, det er nok begyndervanskeligheder.
Måske skal jeg vælge reklamer igen. :-))
PS. Kom til at tænke på dengang, der var søndagsbreve til. Det var noget ganske særligt at få et søndagsbrev. Og på kærestebrevene satte vi frimærket på skrå på konvolutten.

4 kommentarer:

 1. Åh nej, gør det endelig ikke :-)
  Hvis jeg kunne vælge, fik vi ingen reklamer. Jeg synes det er noget svineri, og der går alt for meget regnskov til.
  Men John kan ikke undvære dem, mener han - han elsker og kigge i alle mulige tilbud, han aldrig nogensinde vil gøre brug af.
  Han kalder det at følge med - jeg kalder det miljøsvineri, men jeg kan desværre ikke bestemme alt :-)

  Men til lykke med din nye postkasse - du vænner dig nok til, at den ofte har tom mave ;-)

  SvarSlet
 2. Vi skal også have nye postkasser og jeg forudser nogle helt andre problemer: jeg får jo aldrig post på den gammeldags måde. Det er i hvert fald meget sjældent. Derfor er jeg bange for, at jeg kun kommer til at kigge i den meget sjældent. Og det er jo ikke så smart, hvis der skulle komme et vigtigt brev.

  SvarSlet
 3. Hej Betty
  Vi har det lige som dig med, at vi lige skal ud for at kikke og der er næsten aldrig noget, vi har betalingscervis og netbank.

  SvarSlet
 4. Ellen, jeg synes også der går alt for meget papir til de reklamer. Men jeg kan godt følge John i det med at sidde og blade igennem alle de farvestrålende tilbud. Jeg blev bare træt af at bære alle de reklamer ud igen. Hvis jeg kunne få dem fra Føtex og Kvickly, så ville jeg det.

  Jens, det er nemlig det lumske ved de postkasser. Det kunne jo ske, der kom et eller andet vigtigt. Du må nok vænne dig til at kigge i den hver dag. :-)

  Conny, vi bliver jo nødt til at kigge hver dag, hvis der lige skulle være noget.

  SvarSlet