søndag, januar 31, 2010

En dejlig januarsøndag.

Vores frokost blev ikke forhindret af vejret i dag. Der har kun været et lille snedrys her.
Da vi havde spist, gik vi en tur og kom forbi Kulturspinderiet. Her udstillede elever fra Lysbro Uddannelsescenter, som er en voksenskole for udviklingshæmmede og andre med særlige behov. Der var store og små billeder, keramik og stofmaling. Det var tydeligt at kreativiteten og farveglæden var stor. Den keramikkrukke, jeg forelskede mig i, var desværre solgt. Og armbåndene med de store, flade glasperler var for stramme. Men jeg blev inviteret til at komme ud på værkstedet en dag, så ville de lave et armbånd, der passer til mit håndled. Det var da et godt tilbud.
Hjemme igen til kaffen fik vi yngstes lækre fødselsdagskage og fejrede, at hun fylder år i morgen.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med datteren i morgen. Det er da en dejlig og flot service, at du får et armbånd lavet så det passer præcis til dig, så kan du også få et indblik i mange spændende aktiviteter som det ser ud til at uddannelsescentret arbejder med.

  SvarSlet
 2. Hej Betty
  Et stort TILLYKKE med datteren i morgen.
  Dejligt at læse, at du har haft en dejlig søndag. Og du har fået et kulturelt input. Det er fine ting eleverne har lavet.
  Du har sikkert opdaget, at jeg har skiftet baggrund, den med træerne er væk. Når biblioteket ikke kunne hjælpe dig, vil jeg gerne.
  Hm, har du ingen E-mail adr?.
  Vil finde træerne frem, du hører nærmere.
  Godnat

  SvarSlet
 3. Tillykke med datteren!!!! Sikke nogle flotte ting de udstillede og hvor skønt at de kan special fremstille et armbånd til dig. Kiksene fra den anden dag ser lækre ud og skal helt sikkert prøves. KNUS

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke med din datter, Betty!
  Og sikke nogle dejlige billeder, du viser - de er lige til at blive glad af at se på!

  SvarSlet
 5. Tak Annette. Ja, det kan blive spændende at se værkstedet på Voksenskolen. Og et godt tilbud til mig.


  Tak Manna. Jeg har jo set, hvordan du jonglerer med baggrunde ;-) og det ser så fint ud.
  Tak for tilbuddet. Min e-mail er bettyschou@hotmail.com.


  Tak Tina. Ja, de laver fine ting, de udviklingshæmmede. Desværre er mine billeder for store, så motiverne er blevet beskåret. Det skal jeg eksperimentere noget mere med.

  Tak Madame. Ja, billederne og ikke mindst keramikkrukkerne, som jeg ikke fik fotograferet, var fuld af glade farver og fantasifulde motiver. Jeg tror også, der må være nogen dygtige lærere.

  SvarSlet
 6. Sikke nogen skønne billeder. Det lyder som et fint sted.

  SvarSlet
 7. Eva, Kulturspinderiet er kommunens udstillingssted på den tidligere papirfabrik, og der er mange spændende udstillinger på amatørbasis (mestendels)

  SvarSlet