torsdag, februar 04, 2010

Dejlige Meryl Streep igen.

I går eftermiddags var jeg i biografen og så den nye film "Det' indviklet".
Når Meryl Streep er på plakaten, så er jeg på plads. Jeg synes, hun er så skøn. I oktober var hun fransk kogebogsforfatter i Julie og Julia. I den nye film her er hun den fraskilte karrierekvinde, hvis sidste barn flytter hjemmefra, og der opstår mange komplikationer i forhold til ex-manden og hans meget yngre kone. Den er absolut sjov og spændende. En hyldest til den modne kvinde og et spark over skinnebenet til de mænd, der midt i 50erne begynder forfra med en yngre model.
Udenfor biografen, der ligger nede ved åen, er der et kig ind mod Silkeborg kirke.

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en film, der skal ses. Jeg kommer af en eller anden grund næsten aldrig i biografen, men den kommer vel også på dvd.

  SvarSlet
 2. Den skal jeg ind og se med de danske piger på søndag så det var godt med en positiv anmeldelse! Meryl Streep er altså underskøn! Dejligt billede. KNUS

  SvarSlet
 3. Eva, den kommer sikkert på dvd. Af en eller anden grund, så virker film på tv så søvndyssende på mig, så jeg synes, det er hyggeligt at gå i biografen. Men jeg gjorde det sjældent, da jeg gik på arbejde.


  Tina, det er en rigtig tøsefilm, så jeg er sikker på du får en sjov dag med de danske på søndag.

  SvarSlet
 4. Jeg tro jeg har set et klip af filmen på TV.Hun har været med i mange år, første gang jeg så hende var i "Min Afrikanske Farm"

  SvarSlet
 5. Og dejligt at få en positiv anmeldelse :-) den avis jeg læser var hård ved filmen.

  SvarSlet
 6. Conny, det var en flot film "Min afrikanske farm". Jeg husker hende for rigtig mange år siden i "Den franske løjtnants kvinde"


  Lene, det er en meget let og sjov film. Var anmelderen i din avis mon en mand? Fordi ældre (55) mænd, der gifter sig med en meget yngre kvinde bliver udstillet med alle de problemer, det kan give. Og vores hovedpersons ex-mand vil gerne tilbage til hende. Og der er en hel masse forviklinger inden vi endelig bliver klar over hendes valg.

  SvarSlet