mandag, februar 08, 2010

Gæstefugl på foderbrættet.

Jeg fodrer fugle. Ja, jeg synes faktisk jeg kræser om dem. Alligevel er det kun gråspurve og solsorte, der kommer på besøg - og et par stære.
For et par dage siden var der en fremmed fugl. Den er på størrelse med eller lidt større end en solsort. Den har egentlig ikke særlige kendetegn.
Jeg fotograferede den gennem vinduet. Billedet er beskåret og forstørret, så måske er det blevet utydeligt.
Jeg prøver at lægge det på.
Hvem er den nye gæst???



7 kommentarer:

  1. Jeg kan ikke se den tydelig nok, men synes, at det ligner en drossel af en art - hm - et andet bud kunne være en sjagger.
    Jeg håber, du finder ud af , hvilken art det er

    SvarSlet
  2. Uh der kommer jeg til kort! Ikke så god til fuglearter men nu glæder jeg mig til at se om nogen ved det. KNUS

    SvarSlet
  3. Jamen det er da helt sikkert en sjagger, som Manna også gættede. Dem har vi haft en del af i år, hvor det også var første gang, jeg så sådan en fyr :-)
    De er lette at kende på det plettede brystparti.
    De færdes som regel i flokke - så du kun denne ene?

    SvarSlet
  4. Jeg har også kun set sjaggere i flok. De slår sig af og til ned i naboens have og spiser de sidste nedfaldsæbler, og så er de væk igen.
    Du er da tålmodig sådan at få fugle med på billederne.

    SvarSlet
  5. Hvor er det et godt fuglebillede, jeg må indrømme at min fugleviden ikke er så stor, men jeg nyder at kigge på dem.
    Dejlig historie om statuen, jeg har nogen gange ladet mig narre modsat, troet at det var en statue og så pludselig blinkede den ☺
    En god dag til dig.

    SvarSlet
  6. Manna, det er en sjagger. Tak for budet.

    Tina, du er nok vant til at se nogle andre fugle.

    Ellen, helt sikkert en sjagger. Jeg har slået den op. Den kendes på sin grå hætte, sin grå rumpe og den sorte hale. Tak for hjælpen.


    Eva, det er en single sjagger. :-) Den spiser kun æbler. De andre fugle holder sig på afstand, når den er der. Og den er ikke sky, selv om jeg står i vinduet med fotoapp.


    Annette, der er noget hyggeligt ved fugle.
    De skuespillere, der spiller statue er utrolig dygtige. Men efterhånden er vi blevet forvænte, fordi der findes så mange af dem.

    SvarSlet
  7. Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.

    SvarSlet