lørdag, marts 27, 2010

Pasta.

Henrik kan en pastaret, som er let at lave og som smager rigtig godt.

Spaghetti alla carbonara!

I al sin enkelhed laves den sådan her:

Ca 200 gr. spaghetti koges i rigeligt letsaltet vand.
100 gr. bacon steges på panden.
1 æg og 2 æggeblommer piskes sammen med
3 spsk parmesan
2-3 spsk pecorino ost.
(der kan blandes fløde i, men det er slet ikke nødvendigt)
Når spaghettien er færdig blandes det hele- og vupti
klar til servering!
Over hver portion kværnes peber og der drysses med lidt ost.
Det er vigtigt, at osten rives fra et helt stykke ost og ikke kommer færdigrevet ud af en pose.


I Eva Ravnbøls bog, der har titel efter det tv program, hvor hun var vært, er der masser af inspiration til italiensk mad. Og flotte fotografier.

5 kommentarer:

  1. Kulsvierkonens pasta. Mums. Yndlingsret.

    SvarSlet
  2. Uhmmmmm, jeg tror den ret skal i arkivet. Lettere kan det næsten ikke være og når det samtidig ser så indbydende ud som på dit billede, så må det blive godt.

    SvarSlet
  3. Det lyder meget lækkert med en gang salat til - enkelt og italiensk :-)

    SvarSlet
  4. Hahaha - undskyld, at jeg smiler højt, men det er den eneste ret, John kan lave.
    Til gengæld laver han den til perfektion - selv om opskriften er en smule anderledes end din Henriks :-D
    Men det smager sindssygt godt, og jeg nyder, når John laver mad.

    SvarSlet
  5. Eva, hedder det sådan på dansk? Sjovt.


    Annette, den er meget let og hurtig.


    Madame, man bliver tung i maven, så en gang salat til vil være godt. Det fik vi nu ikke i går.


    Ellen, hvor sjovt at det er Johns ret. Jeg synes også den er lækker og kommer nemt til at spise for meget.

    SvarSlet