torsdag, august 12, 2010

Sensommer.

Mon fuglene er begyndt at øve sig på den lange flyvetur?
Det er da for tidligt.....


6 kommentarer:

 1. Ja, det er måske lidt tidligt. På den anden side minder vejret da en smule om efterår. ;-)

  SvarSlet
 2. Åh nej, flere efterårstegn. Hold da op, det kan blive en lang vinter.

  SvarSlet
 3. Ja, det er alt for tidligt. Jeg håber, at det varer lang tid før de finder på den slags unoder hernede ☺.
  Bogen du nævnede i forrige indlæg, den lyder spændende. Jeg er sikker på, at den vil være rigtig god for husherren til brug for at øve sig i at læse dansk ☺ ☺ ☺. Gad vide om han er af samme mening? I hvert skal den købes ved næste Danmarksbesøg ☺. Tak for tippet, Betty.

  SvarSlet
 4. Nu ligner det ikke ligefrem mursejlere på telefontrådene, men de (mursejlerne) samler sig mere og mere, og inden der er gået 14 dage til, er de smuttet af sted til Afrika. Det er helt normalt, og ikke tegn på lang vinter, Eva :-)

  Jeg hyggede mig gevaldigt over dine ord i dit forrige indlæg omkring den eneste sans hos mænd, der forstærkes med årene. Du har sikkert helt ret i, at mænd ikke synes det er specielt sjovt, men det gør vi damer så, og jeg er sikker på, at jeg nok snart kommer til at købe den bog.
  Tak for inspiration.

  SvarSlet
 5. Enten vi vil det eller ej, er det sensommer og efteråret er forhåbentlig ikke lige om hjørnet. Og selvfølgelig bliver vinteren ikke så lang som den sidste.
  Da jeg så billedet i min blogliste, syntes jeg, at det lignede mursejlere. Dem bryder jeg mig ikke om. Her flyver de rundt og rundt - det får være, men deres skrig vil jeg gerne være foruden.

  SvarSlet
 6. Til Manna: Det kan ikke være mursejlere, for de kan ikke lande på telefontråde - eller andre steder for den sags skyld :-)
  Det eneste de kan lande i, er deres reder, som skal være placeret således, at de kan kaste sig ud fra dem.
  Deres ben kan slet ikke bære dem - de er altid i luften.
  Jeg synes nu, at deres kommunikation er hyggelig at høre på, men jeg kan godt se, at det kan opfattes som skrig.

  SvarSlet