fredag, januar 02, 2015

Årets sidste ... nej, forresten: årets første.

Christian sov her hos mig natten til i dag. Når man er 3 år og kommer i seng mellem 18.30 og 19.00, så vågner man altså også tidligt om morgenen.
Allerede ved 06.30 tiden begyndte han at fortælle om drømme og tanker, han har tænkt.
Det er hyggeligt at høre, og selv om det ikke er min stå-op-tid, så må vi op og i gang.

Efter havregrødsspisning opdager jeg en lille rest pebernødde-dej. Christian skærer med hurtige, sikre tag dejen i små stykker og triller dem til pebernødder.
Han har vist øvet sig hjemmefra tidligere i december.

Jeg nåede at tænke, at det er så årets sidste pebernødder, før jeg blev klar over, at det faktisk er årets første ...

Da han var blevet hentet af sin mor, måtte jeg kompensere for min manglende morgensøvn med en eftermiddags-ditto.


5 kommentarer:

 1. Så hyggeligt med pebernøddebagning. Og så er det jo et mormorprivilegium med en lur på sofaen efter besøg.

  SvarSlet
 2. Eva, det er et privilegium at kunne tage en lur i løbet af dagen. Jeg gør det normalt ikke, for så kan jeg ikke falde i søvn om aftenen. Men i går tog jeg tøjet af og gik rigtig i seng igen. ;-)

  SvarSlet
 3. Så hyggeligt at blive vækket af en skøn lille unge - så må man kompensere for trætheden bagefter, som du jo også gjorde.
  Jeg savner, at ungerne kom ind i min seng om morgenen, både hjemme i UK og her, for at hygge og få læst masser af historier. Det gør de ikke mere - fuldt forståeligt, men mormor savner ... :-)

  SvarSlet
 4. Ellen, det er ikke så mange år, man har den glæde med en lille unge i sengen. Jeg kan godt forstå, du savner ... Mattias har aldrig overnattet hos mig, men han er heller ikke den, der kravler op i sengen, når jeg er der. Så der er forskel på børn. ;-)

  SvarSlet
 5. Uha så tidligt oppe, skønt med en lille hjælper i køkkenet, hvor er han skøn den lille Christian. Godt nytår herfra .

  SvarSlet