onsdag, september 16, 2015

Vi var her igen ...

Vi var her igen i dag.

Det føles koldt det første øjeblik, men derefter bliver det dejligt.Solen brød igennm skyerne, da vi stod på broen bagefter.
Den varmede. Og det gjorde godt at stå og lave yoga og strækøvelser i nogle minutter.8 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud, - jeg har desværre endnu ikke haft gang i mit vinterbademedlemsskab, - men det skal jeg, så snart jeg får tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, i dag var det lækkert - især fordi solen brød frem. Jeg kan ikke forestille mig, hvor grænseoverskridende det må være på en kold, blæsende efterårsdag ;-( Men det synes, du nok ikke. God fornøjelse, når du skal i gang. ;-)

   Slet
 2. Brrrr, Betty - jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke er misundelig. Men behørigt imponeret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg er også imponeret. Jeg har altid tidligere taget afstand fra det. ;-) Nu må jeg se, om jeg holder ud, når det bliver koldt ;-)

   Slet
 3. Hvor er du sej, det var ikke lige noget du kunne overtale mig til ;-)

  SvarSlet
 4. Abildjyden, jeg synes også, det er lidt sejt. Det er takket være min datter, der udfordrede mig ;-)
  Og du vil ikke være med ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg beundrer dig, at du hopper i vandet på denne årstid. Men på den anden side, jeg opdagede da vi var i Danmark og gik i vand til knæene i Vesterhavet, at det er kun lige det første øjeblik, at man mærker kulden, derefter er det dejligt.
  Jeg har aldrig prøvet at sætte min duft geranie udenfor, det skal prøves til foråret, helt sikkert.

  SvarSlet
 6. Annette, det er også nyt for mig at fortsætte med at gå i vandet. Men det føles ikke så koldt - endnu da. ;-) Min datter siger, at fornemmelsen er, at vandet ikke føles koldere, selv om temperaturen falder. Det handler mest om, hvad man selv tænker om det.

  SvarSlet