søndag, november 29, 2015

Vejr og vind.

Vejrmeldingen i dag lød på et meget forskelligt og blandet vejr.
Da solen prøvede at få magten ved 9 tiden i morges, skyndte jeg mig ud med badedragten inderst på kroppen og et stort håndklæde over armen.
På parkeringspladsen ved Østre, var der helt fyldt op med biler. Ikke fordi der var et særligt arrangement. Bare fordi folk var ude at løbe eller gå eller bade.
Jeg gik en hurtig tur i Vejlbo Mose. Der ser man morgensolen.

Jeg afsluttede min gåtur med at gå hen til Vestre. Der bliver vandtemperaturen målt og skrevet på en tavle.
For et par dage siden:
Tilbage til Østre for at bade.

Når jeg er alene, går jeg til Østre, fordi der som regel er andre mennesker.

Da jeg var klædt af, var der trængsel på badebroen, idet 4 personer var på vej op og ned ad badebroen/trappen.
Eftersom et bad i søen er en handling, der kun tager kort tid, blev det hurtigt min tur.
Jeg bliver stadig hver gang overrasket over, at det ikke er koldere.

På vej hjem i bilen, begyndte et voldsomt regnvejr. Og her i aften har der været en periode med stormvejr med en styrke, der lød helt uhyggeligt.
Det er taget af igen, og vi går ind i en ny uge med mere normalt vejr.

6 kommentarer:

 1. Jeg skal love for, at vi er igennem meget forskelligt vejr på én dag for tiden.
  Det ser så fint ud på din badebro.

  I mit rækkehusområde er der kæmpe store skader efter stormen. Jeg er spændt på at se det hele i dagslys. Jeg fik knust en rude i stuen af flyvende tag, og hele min lille have er fyldt med tag, så vidt jeg kan se i mørket. Der er nogen naboer, som nok er lidt udfordrede uden tag, nu hvor det regner en del. Så surt.

  SvarSlet
 2. Eva, det var da forfærdeligt, at stormen har raset så meget i dit område. Og at du har fået knust en rude. Der bliver noget at rydde op. Også for dem, hvis tag ikke sad fast.
  Det er store kræfter, der er på spil i naturen.

  SvarSlet
 3. Du er altså så , sej mht. vinterbadning. Respekt.
  Gorm kom viste tænder i ca. 1 times tid her, og forsvandt. Omkring skete der materielle skader, men ikke hos mig. Det eneste jeg har set er fodbold målet var flyttet lidt rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyden, det var et kort, men heftigt besøg, vi havde af Gorm. Nogle blev hårdere ramt af andre. Godt, der ikke skete noget hos dig. heller ikke hos mig.

   Slet
 4. Ham Gorm var hidsig, men hurtig. Vi mærkede lidt til ham, hvor vi opholdt os, men da ve vendte hjem til Den Stråtækte, så alt heldigvis helt normalt og intakt ud.

  SvarSlet
 5. Ellen, det var godt, alt stod vel til, da I kom hjem. Det er bedst at være hjemme, når uvejr raser, hvis der bliver brug for at gribe ind eller kalde på hjælp. Godt, Den Stråtækte og omgivelser ikke tog skade.

  SvarSlet