søndag, september 11, 2016

Absolut stillesiddende ...

Den megen aktivitet i går med motorvejsindvielse, blev afløst i dag af en absolut stillesiddende aktivitet i flere timer.
Det sidste medlem af familien i min mors generation fyldte 90 år, og vi var inviteret til fødselsdag i Sæby.
Knapt to timers bilkørsel hver vej, som heldigvis var i selskab med min bror og svigerinde - og så frokost/middagsmad fra kl 13 til ca 17.30 kræver sin mand og kvinde.
Det var rigtig hyggeligt. Og dejligt at se så mange kendte, som jeg ikke ser ret tit.
Især to mænd i 30'erne, som er børnebørn af to af mine forlængst afdøde morbrødre. Det var som at se min mors to brødre, da de var yngre.
Og sådan kunne jeg føle mig hensat til den tid, da jeg selv var barn og min mor og hendes søskende var dem der 'styrede og regerede'.
Fødselsdagen blev holdt i Sæby Golfklubs cafe. Måske har cafebygningen været en del af avlsbygningerne til Sæbygaard, der har været en herregård. Hovedbygningen er nu museum.


5 kommentarer:

 1. Det er skønt at kunne samles, men kan godt være meget anstrengende. Man burde indlægge en lille gåtur mellem retterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. En lille gåtur havde været fint ;-)

   Slet
 2. Det er så hyggeligt at se en del af familien, som man ellers sjældent ser.

  SvarSlet
 3. Hyggeligt med sådan en sammenkomst. Kan godt forstå det er lidt hårdt, 2 timers kørsel hver vej, eller alt i alt ca. 9 timers intensitet på den flade, pyha. Sådanne arrangementer kunne det være skønt med et break med en travetur, noget leg eller lignende.

  SvarSlet