torsdag, september 01, 2016

En dag med kunst og mini-fodbold.

Jeg har været til fodbold i eftermiddags. 
Det er ellers ikke en sportsgren, jeg følger med i. Hverken på tv eller på banen.
Men da Mattias gerne ville have mig med til fodboldtræning, så stillede jeg selvfølgelig op. 
Og det var sjovere og mere underholdende, end jeg havde forestillet mig.
Jeg har den største respekt for de trænere, der frivilligt møder op for at lære poderne noget om spillet.  Der blevet leget, og der blev sparket til bolden.
Men det var svært for flere af ungerne at forstå, hvad det gik ud på. 
"Dæk ham op," var vist ikke noget de kendte, men de lærer selvfølgelig efterhånden.
Man kan jo altid lave lidt akrobatik på målstangen, når spillet foregår i den anden ende af banen. Men så kan man jo ikke holde øje med bolden.


Jeg har haft vagt på Silkeborg Bad i formiddags.
I parken er der for tiden Sculpture Experiment Silkeborg.
Det er en ny open air skulpturevent.
12 kunstnere, som er medlemmer af Dansk Billedhuggersamfund, viser værker, der knytter an til stedets historie som kurbad.
Denne her 'swimmingpool' hedder 'liggen i kærnemælk' og handler om et slanke-behandlingsforløb. Ikke at patienterne badede i kærnemælk, men der var en dag i ugen, da kosten var flydende. Dvs. vand, te, kærnemælk, suppe.
Jytte Høeg er kunstneren.

5 kommentarer:

 1. Åh, de søde små fodboldspillere. Jeg elsker deres attituder, - ingen tvivl om, hvor de får deres forbilleder fra.

  SvarSlet
 2. Eva, der er helt sikkert blevet set fodbold i tv i mange af de små hjem. Ved målscoring er der en helt, der løber afsted med begge arme i vejret, mens kammeraterne prøver at give krammere. Til sidst ender de i en bunke i græsset. ;-)
  Sjovt at se ;-)

  SvarSlet
 3. Du bliver godt nok inddraget i dine børnebørns daglige liv, det er skønt at læse om. Og så er du samtidig så aktiv og får masser af gode oplevelser gennem studie, sang, frivillig job osv

  SvarSlet
 4. Lene, det er skønt at kunne ;-)

  SvarSlet
 5. Mine tanker går tilbage til dengang jeg selv stod på sidelinjen, da sønnike spillede fodbold. Jeg så det ikke i tv, tjekkede ikke resultater etc., men her på sidelinjen lærte jeg mange ting. De første år var det i Ans-By (AGF) jeg stod på sidelinjen, min søn blev så prikket til SIF i 1995 -1997, vi fandt en løsning mht. træning og transport, da 1. holdet i SIF havde en Ans Dreng på holdet der var prof spiller, Tømren, han tog et par drenge med de fleste dage, det var dejligt, så var det kun til kampe vi forældre tilbød kørsel.

  SvarSlet