torsdag, januar 19, 2017

Lysere tider.

Fra mit stuevindue ved 15.30 tiden i dag var der tydeligvis mere lys og flere farver på himmelen.
Jeg har løftet mit fotoapparat lidt for at få mere himmel med.
Det er der, det vil være muligt at se ændringer i det her stillestående motiv.
Der ville være flere solnedgangsfarver, hvis jeg fotograferede en time senere.
Men så bryder jeg princippet om, samme motiv på samme tidspunkt.

Men ofte går jeg jo efter de bedste lysforhold og de flotteste farver.

Bare ikke i det her tilfælde.

Ved frokosttid kom Ingrid forbi med et stykke roastbeef-smørrebrød. Dejligt.


Sidst på eftermiddagen kom Christian og Johanne sammen med deres forældre, som sørgede for, vi fik pizza til aftensmad.

Jeg er visiteret til den meget kritiserede mad fra det danske madhus. Jeg synes ikke, det er berettiget, at kritisere så meget, men det er selvfølgelig ikke mad, som jeg selv laver den.

Det vil jeg skrive om en anden gang.





Jeg har også haft gang i strikkepindene i dag!

Og natten til i dag var den bedste i snart en måned.

Min datter siger, at jeg har sagt og oplevet det en gang før.
Men det er første nat, jeg slet ikke har været vågen fra 24 til 08, mens jeg har haft Jack skinnen på.

Benet hæver mindre og det går bedre med at lægge vægt på det, så alt i alt går det bedre.

4 kommentarer:

  1. Jeg så en borgmester, der havde valgt at tage kritikken af maden alvorligt, og havde bedt om, at han kunne få dagens menu leveret i en hel måned, så han kunne se, om det virkelig var berettiget. Han viser så billede af bakken hver dag og ikke mindst den tallerken, han selv lægger maden op på. Og jeg skal love for, at det ser meget anderledes ud, når det kommer på tallerken.
    Dejligt at 1: han tager det alvorligt, 2; han ikke bare hyler med og skifter firmaet ud, men faktisk prøver det af.

    Det er også dejligt, at du mærker bedring dag for dag.

    SvarSlet
  2. Eva, respekt for den borgmester, der selv afprøver maden. Der er stor forskel på, hvordan mad ser ud, når det er lagt ned i en bakke, og når det er anrettet på en tallerken. Jeg har ikke løsningen på, hvordan langtidsholdbar mad kan gøres bedre.
    Ja, det er dejligt, jeg kan mærke bedring.

    SvarSlet
  3. Ja, hatten af for den borgmester, der ikke springer til en hovsa-popularitetsløsning, som mange gør.
    Turen kommer måske til os alle, men jeg forventer ikke, at den slags mad kan nærme sig det hjemmelavede - det er bare ærgerligt, men det er der nok ikke så meget at gøre ved. Min faster fik mad af kommunen, og det var slet ikke så tosset, faktisk.

    SvarSlet
  4. Ellen, nej færdiglavet mad i stor stil kommer aldrig i nærheden af den hjemmelavede. I modsætning til mange andre gamle og syge, der har mistet appettiten, så fejler den ikke noget hos mig. Det er en dejlig ting at have appetit.

    SvarSlet