lørdag, april 08, 2017

Forårsbad.


På den ene side har jeg savnet mine kolde bade. På den anden side har jeg været inde i sådan en lun, hyggelig rede indendørs, mens jeg levede med Jack skinnen.
Jeg blev ikke modig eller robust af de tre måneder.
 Men jeg fejlede ikke noget livstruende, og heller ikke en neurologisk invaliderende sygdom, så det var jo bare med at komme ud over rampen, som min datter sagde, da jeg overvejede, om jeg skulle med hende og familien i sommerhus.
Først i dag kom jeg ud over den rampe, der hedder vinterbadning. Nej, nu er det vel forårsbadning. Temperaturen i vandet er dog kun ni grader.
At jeg ikke begyndte for 14 dage siden skyldes, at jeg brugte lang tid på at få strømper og bukser på, fordi mit knæ ikke kunne bøjes så meget. Og hvis der er noget, jeg ikke vil bruge lang tid på efter et koldt bad, så er det påklædning.
Men Bade-Else og jeg mødtes i dag, og det var hyggeligt, og det var dejligt forfriskende med det kolde gys.
Vi har planer om at fortsætte, indtil det bliver for varmt. :-)


9 kommentarer:

 1. Hvor er det altså sejt. Det er nemt nok at sige "ud over stepperne", men din datter har jo ret. Man kan hurtigt bilde sig ind, at det er lettere og mere trygt hjemme i hulen, og så går det kun tilbage. Så, godt gået til dig og bade-Else.

  SvarSlet
 2. Det glæder mig du er kommet i gang igen, du er så sej.
  God fornøjelse til dig og bade-Else.

  SvarSlet
 3. Hold nu op, jeg kan kun bruge samme ord som de forrige :-) du er så sej, Betty, og du er en inspirationskilde for mig, når jeg tænker på mit liv længere fremme :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. "... indtil det bliver for varmt..." - det kan overhovedet ikke lade sig gøre i Danmark - jeg opfatter det i hvert fald som vinterbadning hele året rundt :-D
  Men jeg har stor respekt for dit gåpåmod!

  SvarSlet
 6. Ellen, haha - du er så sjov med vinterbadning hele året :-) :-)

  SvarSlet