lørdag, august 04, 2018

På falderebet.

I morges lidt før kl 8, var der tomt på parkeringspladsen - set fra mit køkkenvindue.

Og der var hundekoldt.

Det kolde vejr begyndte faktisk i går aftes.
Jeg havde besøg af min lille niece, som faktisk ikke er lille, for hun er fyldt 20. Men hun er en hel del år yngre end de andre nevøer og niecer.

Vi skulle spise is på landingspladsen og nyde solnedgangen. Vi spiste i stedet en belgisk vaffel (den er varm) med softice.
Vi havde lange bukser og jakker på. For første gang i 3 mdr. for mit vedkommende. I morges tog jeg også de lange bukser på, men de er skiftet ud med en kjole nu.
Ved middagstid er køkkenvindue-udsigten sådan. Billedet er fra i mandags.

Det bliver den sikkert også i dag.
Selvom det er overskyet, er det alligevel varmt.










Jeg flytter snart ud af min lille lejlighed, som har fungeret rigtig godt. Jeg har reserveret den i samme uge til næste år. Der er godt nok en del trafik her, men fordi huset ligger lidt højt, mærkes det ikke så meget.
Der er denne her skrå mur fra fortovet og op til huset. Alle børn elsker at kravle op. Ikke kun mine børnebørn, men de fleste der kommer forbi.

Det er altså ikke min vej op til døren :-)
Til venstre i billedet er der en trappe.
Det var sådan en fast, hyggelig tradition: På vej ned til stranden blev der klatret op og råbt "mormor vil du med ned til stranden?"
Hvor har vi nydt det fine sommervejr.
I går aftes kørte Johanne med familie hjem, så ungerne kunne sove undervejs.

8 kommentarer:

  1. Det har været dejligt at følge jeres dejlige ferie. Det må være hyggeligt, at sidde på bænken med bekendte eller familie og få en is og en god snak, og så samtidig tilbringe dagene med børn og børnebørn. Du er bare så god til at få det bedste ud af situationen. Det må være rart at kunne liste hjem til sig selv for at hvile eller sove. Ha en god tur hjem.

    SvarSlet
  2. Tak Marianne, jeg er kommet godt hjem.
    Det har været en rigtig god måde for mig at holde ferie på. Bo for mig selv. Og alligevel tæt på børnene, så vi har været sammen om dagen. En enkelt aften har jeg også været babysitter, mens de sov. Men det har været hyggeligt at mødes med andre familiemedlemmer om aftenen.

    SvarSlet
  3. Hvor er det skønt, at du kan få lejligheden igen næste år, - det må være en helt perfekt balance, at I er sammen, men du har dit eget. Og du har oven i købet kunnet have lidt gæster.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, det er jeg også glad for. Det fungerede rigtig godt.

      Slet
  4. Det var nemlig køligt fra morgenstunden i går, enig. Selv her i Holstebro. Dog blev det snart kjole og bare bens vejr igen, dog kom der lige en byge på 2 minutter lige over middag.
    Dejligt du kan få denne lejlighed i 2019. Så er der mere afslappende at holde ferie sammen med børnebørnene, og med muligheden for at trække sig tilbage, sige nej til strandturen etc. fungere perfekt.
    Velkommen hjem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Karin, det er nemlig mere afslappende for mig, så jeg er godt tilfreds med at kunne reservere lejligheden i 2019.

      Slet
  5. Det må være forskellen på at se sine børn og børnebørn sjældent kontra ofte: Jeg ville ikke have spor lyst til at bo for mig selv, men jeg ville højst sandsynligt have det som dig, hvis jeg så mine lige så tit :-)

    SvarSlet
  6. Ellen, det er nok forskellen :-) Det tror jeg, du har ret i.

    SvarSlet