tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post443814643257430267..comments2024-03-03T18:14:31.385+01:00Comments on Alting har sin tid: Det er så typisk ...Bettys bloghttp://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-71024388851321648642016-10-26T18:10:27.783+02:002016-10-26T18:10:27.783+02:00Ellen, hvis din mave ikke tåler kål, så er det med...Ellen, hvis din mave ikke tåler kål, så er det med at undgå det. Jeg ved ikke, om surkål er mildere end rå kål?<br />Ja, Murphy er på spil i min bil ;-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-29540852334781106422016-10-26T18:08:29.802+02:002016-10-26T18:08:29.802+02:00Lene, ja i Tyskland er sauerkraut udbredt. Hold di...Lene, ja i Tyskland er sauerkraut udbredt. Hold dig endelig langt væk fra det, når du får ondt i maven.Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-15831109221587365092016-10-26T18:07:14.566+02:002016-10-26T18:07:14.566+02:00Karin, jeg synes også mislyde i blier lyder dyrt. ...Karin, jeg synes også mislyde i blier lyder dyrt. Jeg håber, det er noget fugt, der forsvinder.<br />At ælte kål kræver fingerkræfter. Jeg har ikke for mange, så jeg tror ikke, jeg kommer til at gøre det i særlig lang tid.Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-47655917036356508512016-10-26T18:03:43.971+02:002016-10-26T18:03:43.971+02:00Eva, under fermentering dannes der mælkesyre, som ...Eva, under fermentering dannes der mælkesyre, som er særlig god for tarmfloraen. Som der skrives om i forskellig madfora. I Tyskland er sauerkraut vist aldrig gået af mode. I Japan bruges det meget med chili. Om det smager godt? Det vil der nok være forskellige meninger om. Hvis man har en sød tand, så ikke. Jeg kan godt lide den syrlige smag.Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-67723852344862217892016-10-26T09:40:09.457+02:002016-10-26T09:40:09.457+02:00Det er blevet meget moderne at fermentere - jeg ke...Det er blevet meget moderne at fermentere - jeg kender en, som går vældig meget op i det. Måske skulle jeg prøve, for det med at spise rå hvidkål er jeg bare ikke god til ... <br />Håber du finder ud af det med lyden, men det er ren Murphy, at den ikke kommer, når du vil have den til at lyde.Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-78145174948468995082016-10-26T09:06:04.208+02:002016-10-26T09:06:04.208+02:00Håber mislyden forsvinder eller at lydmanden hører...Håber mislyden forsvinder eller at lydmanden hører den på et andet tidspunkt.<br />I Tyskland er nærmest alt grønt på motorvejsrestauranter gjort syrligt, formentlig fermenteret, jeg får ondt i maven af det, så jeg hopper nok ikke på bølgen. Sådan som jeg læser det, bruger du det vist som supplement til salatskålen?Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-89120407827442339552016-10-26T07:31:01.165+02:002016-10-26T07:31:01.165+02:00Mislyde i biler kan være en dyr fornøjelse, og isæ...Mislyde i biler kan være en dyr fornøjelse, og især når den er periodisk som i dette tilfælde, håber det bare er et eller andet der ikke er spændt korrekt, og værkstedet så hæfter for det.<br />Jeg bliver ikke den der griber dette "nye" med kål, du bekræfter hvorfor, der skal ligges kræfter i med at vride, og det kan jeg ikke, der er visse ting mine fingre, hænder ikke kan, desværre.<br />Dejlig aftale du der fik lavet med en badenumfe :-)Karinhttps://www.blogger.com/profile/05231111894670972705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-34947327189427589882016-10-26T04:52:29.065+02:002016-10-26T04:52:29.065+02:00De biler, de biler...., min er på værksted og dét ...De biler, de biler...., min er på værksted og dét bliver dyrt. Håber din "lyd" er forsvundet for evigt.<br />Det der med kålen forstår jeg ikke. Hvad laver du? Og smager det godt?<br /><br />Fedt med en bademakker. Så er det jo endnu vigtigere at komme afsted.Evahttps://www.blogger.com/profile/05380305212010657809noreply@blogger.com