tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post8155125079108098959..comments2024-03-03T18:14:31.385+01:00Comments on Alting har sin tid: Så har jeg prøvet det.Bettys bloghttp://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-5342493454664707992013-10-01T21:19:07.227+02:002013-10-01T21:19:07.227+02:00Spændende, Betty - det lyder som om, det er evapor...Spændende, Betty - det lyder som om, det er evaporeret mælk, vi skal bruge. Jeg har aldrig prøvet hverken det eller kondenseret mælk.Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-89522997997352866052013-10-01T20:48:27.250+02:002013-10-01T20:48:27.250+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-17796913936015888032013-10-01T20:47:23.847+02:002013-10-01T20:47:23.847+02:00Ellen, jeg kan forestille mig, at kondenseret mælk...Ellen, jeg kan forestille mig, at kondenseret mælk blandet med fløde eller cremefraiche kan være et godt kalorieindtag for folk, der er småtspisende. Eller hungersramte, som du siger.<br />Og guf for kage og dessert-elskere ;-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-91019107656011178662013-10-01T20:42:14.086+02:002013-10-01T20:42:14.086+02:00Jønne, jeg har hørt, man kan lave karamelmasse ved...Jønne, jeg har hørt, man kan lave karamelmasse ved at koge indholdet i dåsen i mange timer. Jeg kan godt forestille mig, børnene har været begejstret for sådan en kage. Jeg havde også en mere sød tand, da jeg var ung.<br />Du har meget ret i, at man skal holde sig til 1 stykke kage (det har jeg lidt svært ved ;-)) Men det er netop stykke nr. 2, der gør oplevelsen til for meget. Men jeg synes, det er sjovt at afprøve noget nyt.Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-30078610675340175192013-10-01T20:33:55.019+02:002013-10-01T20:33:55.019+02:00Eva, sikkert godt sammen med noget syrligt. Eller ...Eva, sikkert godt sammen med noget syrligt. Eller blandet med fløde? Jeg synes bare, det bliver alt for kalorieholdigt. Som jeg ikke samler på ;-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-45134634879165671392013-10-01T09:44:26.226+02:002013-10-01T09:44:26.226+02:00Jeg troede kondenseret mælk var noget man gav til ...Jeg troede kondenseret mælk var noget man gav til hungersramte børn! Anede ikke, at man kunne få det herhjemme, men med den sukkerkoncentration bliver det nok heller ikke afprøvet for mit vedkommende :-) Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-74229591284833005492013-10-01T09:04:57.054+02:002013-10-01T09:04:57.054+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Jønnehttps://www.blogger.com/profile/01994940569098894506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-79737396730576179122013-10-01T09:01:03.088+02:002013-10-01T09:01:03.088+02:00Vi bruger kondenseret mælk til en kage som hele fa...Vi bruger kondenseret mælk til en kage som hele familien er vild med. Det var ungernes ønske kage til alle fødselsdage i mange år. Jeg ved at vi kogte hele den uåbnede dåse i 3 timer!! Så får man en tyk karamel masse. Og ja, den er da lidt sød. 1 stykke er godt, spiser man 2 bliver den lidt for tung. Jeg har også hørt at den karamel masse kan bruges på brød som man bruger nutella, men det har jeg aldrig prøvet.Jønnehttps://www.blogger.com/profile/01994940569098894506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-71076674737139371872013-10-01T05:01:10.634+02:002013-10-01T05:01:10.634+02:00Jeg kender heller ikke kondenseret mælk. Det komme...Jeg kender heller ikke kondenseret mælk. Det kommer jeg nu nok heller ikke til....<br />Måske kunne det bruges til noget mere surt, f.eks.rabarbertærte?Evahttps://www.blogger.com/profile/05380305212010657809noreply@blogger.com