tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post854439755697771672..comments2024-03-03T18:14:31.385+01:00Comments on Alting har sin tid: Retro ?Bettys bloghttp://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-26404504314832031672009-11-23T22:15:06.291+01:002009-11-23T22:15:06.291+01:00Tak Tina og velkommen. Jeg glæder mig til at læse ...Tak Tina og velkommen. Jeg glæder mig til at læse din blogBettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-5126359927167024542009-11-23T20:11:14.943+01:002009-11-23T20:11:14.943+01:00Har prøvet noget lignende med andre retter. Bageft...Har prøvet noget lignende med andre retter. Bagefter tænker man enten ADR eller var det bare det. Dejlig blog! KNUSTina Lielhttps://www.blogger.com/profile/02269203705293374208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-89829890337101699762009-11-23T19:58:22.571+01:002009-11-23T19:58:22.571+01:00Manna, det er nok mest os fra den ældre generation...Manna, det er nok mest os fra den ældre generation, der husker den dessert, og den var lækker, når den var lavet rigtigt.<br /><br />Annette, kunne man købe dem forberedte? Det var da smart.<br /><br />Tili, jeg kan godt forstå, at det ikke passede til barnesmagsløg. Blev du fri for at spise den?<br /><br />Oh ja, Ellen, dengang med fondue....Det var da hyggeligt. ;-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-88964266988756318832009-11-22T22:13:39.703+01:002009-11-22T22:13:39.703+01:00Dér fik du vist en masse læsere til at huske mange...Dér fik du vist en masse læsere til at huske mange år tilbage i tiden.<br />Ja, man kunne en overgang næsten ikke komme ud at spise hos nogen, uden at få friturestegt camenbert. Hos os var det altid med solbærsyltetøj.<br />Det var samtidig med, at det blev meget moderne med fondue, og så kunne man jo meget nemt afslutte middagen med at lave sin egen dessert.Ellenhttp://mommer.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-28633163295057350152009-11-22T20:15:19.564+01:002009-11-22T20:15:19.564+01:00Mine forældre grillede altid camenbert om sommeren...Mine forældre grillede altid camenbert om sommeren - til dessert. med jordbærsyltetøj - kan huske det skulle være den der var pakket ind i grå folie - mener den var fra høng - de andre hang fast i papiret. Så lagde de dem først med åbningen ned lidt og så vendte de dem vist og gav dem til de så ud som om de var ved at springe.<br />Jeg synes dengang det var forfærdeligt (selv om man ikke siger sådan om mad), men tror jeg ville elske det idag..FrøkenTinahttps://www.blogger.com/profile/11444362740418570117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-76019392781406424092009-11-22T19:21:09.735+01:002009-11-22T19:21:09.735+01:00Det er længe siden sidst, men hvor smagte det dog ...Det er længe siden sidst, men hvor smagte det dog dejligt. ´<br />Så vidt jeg husker, gik jeg vist over til at købe de forberedte camenbert ved Dansk Fryseøkonomi dengang tilbage i 70/80´erne.<br />Tak fordi du bragte os tilbage i erindringens land.<br />En rigtig god aften til dig.Annettehttps://www.blogger.com/profile/01047834254621592781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-38902535260494349922009-11-22T19:06:29.195+01:002009-11-22T19:06:29.195+01:00Mums,en herlig lækker dessert, som vist kun os lid...Mums,en herlig lækker dessert, som vist kun os lidt ældre kender. Den kunne jeg sagtens få hang til igen, men savner den gode camenberre fra Høng, den var go´.<br /><br />Hvor får du mange på "opleveren". Indlægget om badeanstalten nød jeg at læse og samtidig få et kig ind bag "kulisserne".May Annahttps://www.blogger.com/profile/09369016770015556673noreply@blogger.com