tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post4258771725883218878..comments2024-03-03T18:14:31.385+01:00Comments on Alting har sin tid: De blege hindbær.Bettys bloghttp://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-3103057741214719522009-09-08T15:54:23.437+02:002009-09-08T15:54:23.437+02:00Jens, du har da ellers mange ideer, synes jeg. :-)...Jens, du har da ellers mange ideer, synes jeg. :-)<br /><br />Nille, der skal kun en håndfuld bær til, så det er ikke så stort et spild.<br /><br />Ellen, vi har brugt den til mange slags råkost. Måske du vil justere lidt på sukkeret. Den er sød, hvis man bruger 1 dl.<br />Til kartoffelsalat er den også fin med lidt creme fraiche i. Prøv dig frem :-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-67735303140961085672009-09-08T13:30:09.679+02:002009-09-08T13:30:09.679+02:00Det ser ud til at være og lyder også meget lækkert...Det ser ud til at være og lyder også meget lækkert og indbydende.<br /><br />Har du noget, du specielt kan anbefale den dressing til, eller skal jeg bare prøve mig frem? :-)Ellenhttp://mommer.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-83079190739415213622009-09-08T12:37:59.029+02:002009-09-08T12:37:59.029+02:00De ser ikke spændende ud, når de er færdige nej ;-...De ser ikke spændende ud, når de er færdige nej ;-) Bærrene altså! Din dressing ser til gengæld fantastisk ud - så det må være det hele værd at ofre de smukke bær ;-)Nillehttps://www.blogger.com/profile/11238155900494335745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8720387483376627690.post-29485152798949757462009-09-08T11:05:02.575+02:002009-09-08T11:05:02.575+02:00Det lyder meget spændende og meget lækkert! Sådan ...Det lyder meget spændende og meget lækkert! Sådan noget har jeg aldrig fået før. Jeg er vist nok lidt konservativ i køkkenet, haha...Anonymousnoreply@blogger.com