onsdag, juli 28, 2010

Hjemme igen.......

Så er jeg hjemme efter en uge fyldt med en masse sang og korprøver og hyggeligt samvær og dejlig mad.
Igen må jeg imponeres over, at Erik og Annette kan få sådan et velklingende kor ud af 98 mennesker, der strømmer til Nr. Nissum fra det ganske land ( 1 fra Frankrig og 1 fra Norge - begge danske kvinder gift med henholdsvis en franskmand og en nordmand)
Jeg kendte i forvejen fire af numrene i repertoieret, og det gjorde det lettere for mig i år.
Igen imponeres jeg af, hvordan grundig, sjov opvarmning, den rigtige teknik og vejrtrækningsøvelser får vores stemmer til at spænde over meget mere, end vi tror. Og glæden der vokser, og spændingen der breder sig, jo mere vi nærmer os den afsluttende koncert.
Koncerten blev holdt i Seminariets Sangsal, hvor der er en rigtig fin akustik.

   

Den smukke sang fra Phantom of the Opera "Wishing you were somehow  here again" har levet videre i mit hoved i dag, mens jeg fik fjernet noget ukrudt i haven inden det begyndte at regne.
Det var ikke et dårligt akkompagnement.
Hvis du får mulighed for at komme på kursus eller workshop hos Erik Sommer, så gør det. Det er en fantastisk positiv oplevelse. Han er den fedeste, cool´ste pædagog, man kan komme i hænderne på. Og fuld af musik. 

  
Solnedgang over Nissum Bredning. Der er sådan et smukt landskab deroppe.


     7 km. fra Nr. Nissum ligger lilleputbyen Lemvig med sit karakteristiske kirketårn.


                                               

7 kommentarer:

 1. Åh, hvor det lyder dejligt!!!! Og jeg faldt lige over "Sænk kun dit hoved, du blomst" i programmet. En af mine yndlings:)

  Korsang er bare så givende, og som du skriver, har man glæde af det længe efter inde i hovedet. Jeg har holdt pause med at synge i kor, mens jeg tog uddannelse, men det trækker godt nok lidt i mig for at komme i gang. Jeg skal lige finde det helt rigtige kor...., men måske skal jeg lige komme godt i gang med mit nye arbejde først. Det tager jo også lidt kræfter.

  Velkommen hjem.

  SvarSlet
 2. Det lyder til at have været en skøn oplevelse og noget, du kan leve højt på længe - du lyder helt 'høj' endnu :-)
  De fleste sange fra The Phantom kan såmænd også gøre mig helt høj - jeg kan høre dem igen og igen.
  Var det ikke Lemvig der var Lidenlund i Livets gang i Lidenlund?

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at læse om din glæde og entusiasme over den netop overståede uge. Og for os er det dejligt, at vi får et kig med fra de smukke omgivelser i Vestjylland.
  Velkommen hjem.

  SvarSlet
 4. Eva, velkommen hjem til dig også. Jeg har ikke været rundt endnu og har ikke fået læst om dine oplevelser.
  Korsang er bare så givende, som du skriver. Jeg kan godt forstå, du gerne vil i gang igen. Men det er nok en god ide, at bruge kræfterne på dit nye arbejde i første omgang.
  Ja, "Sænk kun dit hoved" er meget smuk og stemningsfuld

  SvarSlet
 5. Ellen, det er Lemvig, der er model for "Livets gang i Lidenlund"
  Ja, jeg får næsten fornemmelsen af at blive lidt højere i virkeligheden af opvarmningen. Det er ligesom der bliver lidt mere plads mellem ribbenene. Og brystkassen bliver mere rummelig. ;-)
  Og humøret bliver højt. ;-)

  SvarSlet
 6. Annette, det var en rigtig dejlig uge med en masse sang og tidligt op (kl.7) til gymnastik i varmtvandsbassinet. Det var der nu kun en lille håndfuld, der benyttede sig af. Men jeg nød det.
  Jeg måtte også ud med kameraet. Da jeg skulle køre hjem, tullede jeg lidt rundt omkring Lemvig. Der er så frodigt og kun få km. længere vestpå ligger det barske Vesterhav

  SvarSlet
 7. Det lyder som den dejligste ferie, du har haft, Betty! Og sikke smukke billeder du viser os fra det nordlige Jylland.

  SvarSlet