torsdag, maj 23, 2013

Ønskebænken.

På min vej gennem parken for at låse op i Søvilla (hvor der er toiletter for gæster, der ikke besøger Kunstcentret) kommer jeg forbi Ønskebænken.
Straks sætter jeg mig med det kortsigtede, men store ønske: at det må blive godt vejr i overmorgen.
Min datter skal giftes på lørdag. Tænk, hvis det regner lige så meget som i går.
Det var ikke kun byger. Det var heftig heldagsregn.


Det kunne bare være så dejligt at få godt vejr.

Fra Ønskebænken er der udsigt ned til Ørnsø.
I dag var der spredte byger og ikke særlig god sigtbarhed.
Men på lørdag ønsker vi godt vejr!

6 kommentarer:

 1. Jeg krydser helt bestemt fingre for det gode vejr på lørdag. Det er SÅ meget sjovere at komme ud af kirken i tørvejr :)

  SvarSlet
 2. Jamen jeg krydser, hvad der krydses kan. Men jeg er sikker på, at det også betyder held og lykke og rigdom, hvis det skulle dryppe lidt!

  SvarSlet
 3. Henny
  Eva, tak fordi I krydser ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg krydser stadig fingre for jer alle, men det ser vist ikke for godt ud ... Henny har heldigvis ret i, at det skulle bringe lykke, for hvis det regner på bruden, vil det senere regne ned over hende med penge :-)

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg ikke, hvordan vejret endte med at arte sig - men jeg håber, at I fik masser af solskin, Glæden var der jo i forvejen - et stort tillykke med datteren og svigersønnen.

  SvarSlet
 6. Jeg er ikke klar over hvordan gårsdagens vejr var i det midtjyske. Her var der tørvejr indtil omkring kl. 19 og endda lidt sol i løbet af dagen, jeg håber at det samme gjorde sig gældende hos her og at I havde en rigtig dejlig dag. Tillykke med datteren og svigersønnen.

  SvarSlet