fredag, september 11, 2015

På tur ved søen og i skoven

Vi var på en lille skovtur i forgårs.


Der var mange andre ude at nyde den smukke septemberdag med den blå himmel.


Der var dykkere og kanoroere.
De var på tur fra et gymnasium i
Aalborg.Der er mange spændende ting at foretage sig i skoven.

Det kan være svært at vurdere, når man endnu ikke er fyldt 4 år, om grenene er stærke nok til at bære.


6 kommentarer:

 1. Skønne billeder fra en sensommer dag, vejret var virkelig dejlig.

  Har lige været sammen med mine 2 ældste børnebørn flere gange på en uge, hvor er det dejligt at se udviklingen, nr. 2 barnebarn på 3 år, han er ramt af generthed, ellers meget fri og umiddelbar i alle sine handlinger, hvor ældste barnebarnet på 7 år, hun er allerede nu er meget bevidst omkring sine handlinger, tænker meget mere over sine handlinger, hun er meget selvkritisk, til tider for meget i flg. nr. 2 datter(moderen). Yngste datter bemærkede det hurtigt (de pædagogiske briller er ved at være en vane (hun er færdig til januar).

  Vi talte om forskelligheden mellem drenge og piger, hvilket en udsendelse omkring børnehavebørn, der ruller og DR1 i øjeblikket beskriver. Der er stor forskellighed.

  Ønsker dig jer en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyden, tak for dine reflektioner over dine børnebørn. Drenge og piger er nok meget forskellige. Men hvert barn er også unik. Og hvert barn har sin måde at være på. Den ene måde er ikke mere rigtig end den anden. Er et barn genert, så må det være svært, hvis de voksne hele tiden bemærker det og omtaler det. Min 3 årige er også til tider genert. I forgårs var der børnehavesangkor i kirken. Mange forældre og bedsteforældre var mødt op. Jeg lagde mærke til, at pigerne sang af fuld hals. Det var der nærmest ingen drenge ,der gjorde

   Slet
 2. Hvor ser det dejligt ud, - rigtigt septembervejr.

  SvarSlet
 3. Eva, vi har haft nogel dejlige septemberdage. Det er vist slut i denne omgang.

  SvarSlet
 4. Børn er forskellige - selvfølgelig er de det, men der er også helt overordnede kønsforskelle på drenge og piger, som ikke har noget med opdragelse eller øvrig personlighed at gøre, og det er sjovt at studere, hvilket jeg jo har rig mulighed for med en af hvert køn, som oven i købet er så tæt på hinanden.

  SvarSlet
 5. Ellen, du har virkelig dejligt "studiemateriale" ;-)
  Vi er heldige med vores børnebørn ;-)

  SvarSlet