mandag, februar 01, 2016

Et nyt år.


Min yngste datter fylder 38 i dag.

Mine børns fødselsdag bringer mig altid tilbage til dengang, de var små.

Det er vist noget, der tiltager med alderen. Det med at tænke tilbage.
På billederne ser vi altid glade ud. Sådan var virkeligheden selvfølgelig ikke.
Men glemslens slør lægger sig meget belejligt over det, der ikke er værd at huske.Her er fødselaren 1 1/2 år. Samme alder som hendes egen datter har nu.
De ligner hinanden så meget.Tak fordi I ville se os i dag og kræse for os på en hverdag.

Mens vi ventede på Mattias og hans far og mor og andre havde travlt med at forberede mad, var vi nogle, der hyggede os med at se små video'er på computeren. Johanne kan meget praktisk lige få hagen op på bordkanten, og hun nævner begejstret alle , hun kender.


10 kommentarer:

 1. Tillykke, - det undrer til stadighed mig, hvordan mine børn er blevet så "gamle". Det var jo lige i går....
  Men dejligt er det jo, at følge med i deres liv og se næste generation.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, tak. Ja, det var jo lige i går ;-)

   Slet
 2. Et forsinket tillykke til og med din datter.
  Jeg har det lidt på samme måde, altså lader tankerne gå tilbage til da de var små. Min ældste bonusdatter fylder 38 i år og yngste biologisk 28 år. I 2017 runder deres kærester, altså begge fylder 40 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karin. Der er nogle runde tal i din familie ;-)

   Slet
 3. Tillykke med din datter i går, og de to fætre og deres kusine har sikkert allerede nu fornøjelse af hinandens selskab.
  Og børn, der bliver voksne, får deres forældre til at se tilbage i tiden, for hvor går det hurtigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. De små har fornøjelse af hinanden. Sommetider kan de også komme på tværs af hinanden. Men det bliver sjældnere, jo større de bliver. Det er dejligt. Ja, især på børnene kan vi se, at tiden går. ;-)

   Slet
 4. Tillykke med din datter.
  Det er nok uundgåeligt, at vi reflekterer, når de fylder år - det er da også dejligt at have gode minder at tænke tilbage på, og som du siger, så glemmer vi helst de mindre gode ting. Eller glemmer gør vi måske ikke, men dem er der ingen grund til at trække frem i forbindelse med en fødselsdag - hvorfor skulle vi dog det?

  SvarSlet
 5. Tak Ellen. Det er dejligt at have gode minder. Jeg synes, bloggen hjælper med at huske de seneste ;-) Du har så evig ret. Der er ingen grund til at trække noget frem, som er mindre godt. ;-)

  SvarSlet
 6. a fantastic read j0w72w6k68 good quality replica bags replica bags reddit n9m77m5g11 replica bags on amazon gucci fake g9f75o9j52 replica bags aaa quality read this g7h55h4h03 high replica bags replica bags toronto

  SvarSlet