tirsdag, august 02, 2022

Sommer snapshots.

Tydeligvis går sommeren på hæld. 

De skønne floks visner pletvis. Jeg holder meget af årstidernes skiften, men hvis jeg kunne ønske en ændring, så måtte sommeren godt være en måned længere.
Den ene sommerfuglebusk blomstrer, og har kun tiltrukket få sommerfugle indtil videre.

Den anden er ikke sprunget ud endnu, men det varer ikke længe.

Æblerne vokser stille og roligt, som de skal.

Jeg faldt over et postkort for nogle dage siden, da jeg ledte efter et passende fødselsdagskort i min kort-skuffe. Det er uden billede, men med tekst på tysk. Overskriften er Die kleinen Dinge. Det er lige præcis sådan det er for mig: de små ting glæder mig og betyder meget.
 

I går havde jeg hyggeligt besøg af Bjørnar og Turid, som var rundt i Danmark. Vi delte uddannelse og betydningsfulde ungdomsår, og det er ingen overdrivelse at sige, at de elsker at komme tilbage og se de kendt steder og besøge gamle venner. Og gamle, ja det er vi. Men vi husker særdeles godt, og det giver grobund for sjove samtaler. 

I lørdags havde min svigerinde inviteret til fejring af sin 75 års fødselsdag. Vi var på Vester Mølle i Skanderborg, som er et herligt sted med en spændende historie og skønne udendørsopholdssteder. 
Vi var inviteret med børn og børnebørn, og det er så dejligt at se de store teenagebørn i min bror og svigerindes familie. Mine børnebørn er de yngste. Jeg nød eftermiddagen. På billedet her ser jeg, at Chr er ved at være på højde med mig :-)


Jeg skrev overskriften på det her blogindlæg for et par dage siden og forstillede mig billederne fra juli måned. :-) 
En smuk solnedgang i Vorupør for 14 dage siden.
3 kommentarer:

 1. Jeg har læst, at hvis man klipper de visne floks af, blomstrer de igen. Det har jeg nu prøvet for første gang, men ved så endnu ikke om det virker.
  Jeg ville gerne have, at juni varede i to måneder 😎
  Det er skønt for dig (jer), at I kan holde ungdommens venskaber vedlige. Der må være basis for rigtig megen snak!

  SvarSlet
 2. Ellen, det vil jeg da prøve. At klippe de visne floks af.
  Ja, det er så hyggeligt at mødes med ungdomsvenner :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er ikke havekyndig, dog ved jeg noget har længere levetid end andet, og ja, jeg personligt kunne godt bruge nogle uger mere af juni, dog med min. 25 graders varme. Farverne mit øje fanger er sensommer, efterår. Det passer jo ikke sammen 😉
  Dejlige møder med både familie og "gamle" venner.

  SvarSlet