lørdag, marts 20, 2021

Allerede fre ... nej, allerede lørdag.

 

Fredag forsvandt så hurtigt, så nu bliver det en lørdags-opdatering. I går var jeg til kaffe hos en tidligere kollega, der er flyttet til et nyt kvarter. Mit ben fylder stadig meget i forhold til mine aktiviteter, selvom det går virkelig godt, når jeg tænker på, det kun er syv uger siden, jeg brækkede det. Jeg kan gå uden krykker. Ikke så langt som jeg gerne vil, men det kommer. Jeg kan køre bil. 

Da jeg var til afsluttende kontrol i Viborg, blev jeg tilbudt genoptræning, som jeg takkede ja til. Jeg har ganske vist trænet med mange ortotpædkirurgiske patienter, men det er efterhånden en hel del år siden. Det er godt at komme under vingerne på en kollega, der ved, hvad der sker på området. Og jeg kan meget bedre passe et øvelsesprogram, når jeg skal møde op og vise, hvor langt jeg er kommet.

'I min tid' håndskrev jeg og tegnede tændstikmænd :-)
Hvor skønt det må være at sætte sig ved computeren og vælge de relevante øvelser ud og sende dem på mail til mig.
Jeg mødte op i forventning om, at jeg skulle i gang med cykling, romaskine og den slags maskiner. Men jeg ved det jo godt ... Bevægelighed og balance skal være på et vist niveau, før jeg begynder med vægttræning. Meeen, jeg synes nu, programmet er meget på begynderniveau. Men det er fint nok. Og jeg gør det! Der bliver bygget mere på næste gang.
Johanne har været her.
 I Rema havde jeg købt et kit med farver, pensel og to porcelænsæg. Med led-lys. Hun var meget opslugt af det. Det passede lige til hendes alder og interesse. 
De må godt blive stående hos mig.

I dag skal jeg til kaffe og middag hos gode venner. Jeg udvider 'boblen'. Det skulle vi måske ikke gøre.
Det er jo skræmmende, som der bliver lukket ned i Frankrig i 3. omgang. Sådan skal det helst ikke gå her. Det er heller ikke betryggende, at AstraZenica vaccinen er sat på pause. Hvordan vil tilliden være, når den kommer i omløb igen. Jeg hører flere sige, at de slet ikke vil vaccineres. 
Det er ikke så godt. Jeg vil, når den bliver tilbudt til mig.

6 kommentarer:

  1. Det er dejligt at det går fremad med dit ben, og at du nu kan køre bil.
    Sikke nogle smukke porcelænsæg Johanne har malet.
    Det er skræmmende at læse om AstraZenica-vaccinen. Jeg har lige set, at Region Hovedstaden har indberettet, at en person er død, og en 30-årig kvinde er indlagt med symptomer på en blodprop i hjernen. Jeg tror, der er mange, der vil fravælge denne vaccine - men det betyder vel, at de så ikke bliver vaccineret. Jeg har lige fået 2. stik med Pfizer BioNTech og er lykkelig for, at det var den.

    SvarSlet
  2. Madame, det der dejligt jeg kan gå mere, og at jeg kan køre bil igen. Hvor er det godt, du er færdigvaccineret. Jeg kan godt forstå, du er lykkelig for Pfizer. Jeg er spændt på, hvordan det hele ser ud, når det bliver min tur. AstraZenica er jeg ikke tryg ved, men der kommer sikkert en fyldestgørende konklusion på undersøgelsen, og så må det vise sig ...

    SvarSlet
  3. Det føles så dejligt, når man rammer plet med noget til sit barnebarn, hvilket du gjorde med æggene - og hvor blev de også fine!
    Hvis de finder ud af, at AstraZeneca er okay, så vælger jeg at stole på det. Der har aldrig nogensinde været så mange, der bliver vaccineret på så kort tid, og derfor vil der også fremkomme alvorlige bivirkninger, som man ikke ser i selv nok så store kliniske afprøvninger, da det er 1 ud af 1.000.000-tilfældet - sådan cirka, og dem ser man først, når vaccinen/medicinen er frigivet. Sådan har det altid været, men det er mere interessant nu, fordi journalisterne rigtig kan skræmme folk med det ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, det er nok meget medierne, der skaber blæst. Jeg ved ikke, hvor mange, der normalt får en blodprop eller blødning, men der vil altid være nogle ud af sådan en stor population, der bliver vaccineret.

      Slet
  4. Jeg er ikke så tillidsfuld som Ellen, men nu får vi at se hvad myndighederne melder ud på torsdag. Hvor er det dejligt at du tilbydes genoptræning. Og påskeæg med LEDlys må da været hit, som det også var :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, jeg vil også læne mig meget op af myndighedernes konklusion. De har været åbne indtil nu, og jeg tænker, vi kan stole på dem.
      Ja, de påskeæg er et hit :-)

      Slet