torsdag, oktober 11, 2012

Kontraster i skoven.

Det er som om sommeren ikke rigtig vil slippe sit tag.
Sådan ser der i hvert fald ud på en skrænt, der ligger ved et nybyggeri lige i nærheden.
Ved siden af kornblomsten er der et par spinkle valmuer, der minder om sommeren.

Et par skridt længere henne er der denne her udsigt, hvor det er tydeligt, at træerne er ved at få efterårsdragt på.
Jeg gik ned på stien og gik en tur ud forbi campingpladsen.
Der hvor jeg blev så forskrækket for en månedstid siden, da en cyklist pludselig standsede op ud for mig uden at sige noget.
Det skal ikke være sådan, at jeg ikke tør gå der.
Jeg er sikker på, det forholder sig sådan, som Eva skrev.
At det var en motionist, der skiftevis løb og cyklede på tid. Så uret har bippet for skift, da han var lige bagved mig.
Hvorom alting er, så var det en dejlig tur i dag i det kolde solskin.

7 kommentarer:

 1. Det ville være ærgerligt ikke at kunne opleve efterårsskoven på grund af frygt. Men det kan jo sidde i én i lang tid, når man bliver forskrækket.

  SvarSlet
 2. Det er som om naturen ikke altid rigtig kan finde ud af det, men nu har frosten indfundet sig, og så går det stærkt med forfaldet, desværre.
  Godt, du overvandt din frygt - som oven i købet nok var ubegrundet, men man er ikke altid rationel i den slags situationer.

  SvarSlet
 3. Ja træerne er gule trætte og tyndbladet nu, djæigt at se. En enkelt kornblomst der stadig står i sommerdress , her. Til morgen havde vi hvid græsplæne og høj sol ☀❤

  SvarSlet
 4. Eva, jeg er glad for dit forslag, for sådan tror jeg, det hang sammen den dag. Og jeg følte mig slet ikke utryg i går.

  SvarSlet
 5. Ellen, det kunne være smart, hvis den rationelle del ville være lidt mere fremtrædende, når man bliver forskrækket. Men det er frygten/angsten, der vinder lige der i situationen.

  SvarSlet
 6. Jonna, tænk at I har hvid græsplæne. Sådan er det ikke her. Jeg var tidligt oppe i dag, fordi bilen skulle være på værksted 7.30 til årligt eftersyn, men der var ingen frost eller rim.
  Det kommer en skønne dag.

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker brunch inden et spændende foredrag! Smukke billeder. Og godt du går der igen selvom det må ha været noget af en forskrækkelse! En dejlig fredag til dig♥

  SvarSlet