mandag, juli 01, 2013

Hverdag igen efter en weekend fuld af jazz.

Weekenden med masser af jazz er vel overstået og veninden tilbage i København.

To gange hørte jeg The Red Hot Reedwarmers fra Frankrig. De spiller Chicago-i-20erne-stil jazz. Udover lederens meget charmerende engelsk med fransk accent, så er de meget dygtige musikere. Den kvindelige trommeslager var suveræn og de to piger synger helt bevægende. Martin Seck er også suveræn. Ja, det er de alle. Hvis du kommer i nærheden af dem, kan de anbefales.
Vejret var med os på den måde, at det ikke blev for varmt at sidde inde i teltene. Til gengæld var det koldt og blæsende udenfor. Men det meste af tiden tørvejr.

Nogle silkeborgensere rejser væk i denne her weekend. Der har været omkring 70 bands og solister og ca. 40.000 gæster, så der er vendt op og ned på det meste i byen, mens festivalen varer.
Jeg har hygget mig, men det er også dejligt at få hverdagen tilbage.

I dag træder vores nye netudbyder Waoo i kraft. Der er noget, der ikke virker, for jeg er nødt til at bruge mit mobile bredbånd for at komme på nettet, så det skal undersøges nærmere, hvordan det hænger sammen.

8 kommentarer:

 1. å nej stakkels dig, nye net udbydere det er det værste, jeg ved, vi er lige gået over til You See, De overtog nemlig Dansk kabel Tv, som i sin tid overtog opgaven fra Stofanet, hver gang står man med et eller andet problem der skal løses.
  Jazz festival er dejligt , det da også være super godt økonomisk for byen for med mange festival gæster,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Jonna, vi er lige gået fra You See ;-)
   De konkurrerer om vores gunst de forskellige udbydere. Og det er ikke uden problemer at skifte. I går kunne jeg komme på nettet, men ikke i dag. I dag må jeg bruge mit mobile bredbånd ;-(
   Og printeren fungerer heller ikke, så det ...

   Slet
 2. Det lyder spændende med jeres Riverboat Jazz-festival i Silkeborg! Jeg havde gerne lagt ører til, hvis jeg var i Jylland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, det er festlige dage med jazz over det hele.

   Slet
 3. Normalt er vi meget på linje, Betty, men jazz har jeg aldrig kunnet med, så det må du og Silkeborg gerne beholde for jer selv :-)
  Det vigtigste er jo også, at du har hygget dig med din veninde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg har lagt mærke til før, at jazz ikke er noget for dig ;-)
   Men det er jo godt, vi har mulighed for at være forskellige.
   Hvor ville det være kedeligt, hvis alle var ens og havde samme smag.

   Slet
 4. Når det gælder jazz, kan jeg kun lide den allerældste slags. Nyere jazz er bare larm i mine ører, så det kan da godt være, at jeg ville kunne lide de der "reedwarmers" - går ud fra, at der var mange klarinetter og saxofoner med i foretagendet? - Jeg misunder dig ikke din nye udbyder. Der er næsten altid knas med en ny udbyder i starten. Godt at du har mobilt bredbånd til overgangsperioden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, jeg har det på samme måde. Det skal være den gamle, traditionelle jazz. ;-)
   Der er virkelig knas med den nye udbyder. I går kunne jeg gå på nettet, men ikke i dag. Jeg må igen bruge det mobile bredbånd. ;-(

   Slet