torsdag, februar 13, 2014

En film og en vandretur.

Min veninde havde lånt filmen London River på biblioteket.Vi sad og så den her i eftermiddags. Den er fra 2009, men jeg så den ikke, da den var ny.
Handlingen tager udgangspunkt i selvmordsbomberne i Londons undergrundsbane og i en bus i 2005.

To meget forskellige mennesker, en mor og en far, krydser hinandens veje flere gange i deres fortvivlede forsøg på at finde deres voksne børn.

Først sent opdager de deres skæbnefællesskab.
Det er en dramatisk film med store følelser. Angst, stor sorg og overvældende glæde.

Herligt med muligheden for at låne film. Og en veninde, der gør mig opmærksom på film, jeg ikke kender.

Den kan anbefales. En vintereftermiddag.
Vejret i dag har været som i april.
Regn ,slud, hagl og et par solstrejf. Jeg gik en tur i opholdsvejr langs Remstrup Å. Jeg går altid indad mod havnen. I dag gik jeg udad mod Sejs.
Det er godt at få en anden synsvinkel.  ;-)
Erantis trives i min have.I forgrunden Gudenåhus, der engang var Gudenå Kurbad, som sammen med Silkeborg Bad og Gl Skovridergård udgjorde de 3 kurbade her i byen.I baggrunden byens eneste højhus, Silkeborghus.
I daglig tale: Højhuset.

6 kommentarer:

 1. Store følelser i februar! Selv om din anbefaling er varm, ved jeg ikke rigtigt, om jeg vil se sådan noget. Jeg vil normalt helst underholdes, når jeg ser film - elendighed ser vi nok til i hverdagen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg er ikke utilbøjelig til at give dig ret med hensyn til valg af film. Almindeligvis vælger jeg feel-good film. Men det er også spændende at blive udfordret engang imellem.

   Slet
 2. Det lyder som en spændende film, - jeg så den heller ikke, da den kom frem.

  Jeg nyder også at kunne komme ud i de milde temperaturer og glædes over solen (selvom det kun er i glimt) og de længere dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er heller ikke let at følge med i alle film, der kommer frem. Denne her hører til de mere sindsoprivende - især til sidst.

   Slet
 3. London River er helt forbigået min opmærksomhed, men det lyder som en seværdig film - tak fordi du fortæller om den! I dag har vi haft meget skiftende vejr her hos os med sol, regn og stærk blæst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, som jeg svarede Eva, så er der mange film, jeg ikke får set. Men det er godt, når andre gør én opmærksom på det. ;-)

   Slet