onsdag, februar 12, 2014

"Livet er ikke det værste, man har"

Min dag begyndte rigtig hyggeligt, idet min yngste datter havde inviteret på brunch.
Jeg har engang sagt noget om, at jeg godt kunne savne den voksenkontakt, jeg havde med mine døtre, før de blev mødre.
De hørte ikke til vårhare-segmentet, da de fik børn i 2011, så derfor har jeg i mange år haft det privilegium at have voksensamtaler/samvær og rejser sammen med dem.
 Jeg glæder mig meget over at se mine 'piger' i mor-rollen og i deres familier. Og der er ingen tvivl om, at mit liv blev maximalt beriget, da jeg blev mormor til de to små drenge.
Og alligevel er det utrolig hyggeligt at have én af dem eller begge piger for mig selv.

Min collage handler om en velsmagende brunch og hyggeligt samvær på cafe Tværgade. Om det
brev, jeg lod mig narre af. Om de mange skønne erantis i min have. Og om Lonely Planets bog om Budapest, som skal besøges i april.
"Livet er ikke det værste man har ...", som Svante synger med Benny Andersens ord.

8 kommentarer:

 1. Det forstår jeg SÅ godt. Har det selv på samme måde. Det kan vel sammenlignes med, da man selv fik barn: Man elsker det over alt på jorden, men der er børnetid og der er voksentid - begge dele er lige vigtige, og fordi voksentiden selvfølgelig er af kortere varighed end børnetiden, er den guld værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, du beskriver det fuldstændig, som det er ;-)

   Slet
 2. - og om lidt er kaffen klar.
  (Ja, faktisk er jeg allerede på kop nummer to....)

  Kan du gætte, hvem der glæder sig til at blive mormor i april og farmor i maj......?

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, du er en early bird - allerede på kop 2 kl. 6.27 ;-) Du oplever den skønne overgang fra nat til dag, som jeg tit sover fra. (ja, jeg kunne bare gå tidligere i seng ;-))

   Tillykke!!! Hvor er det stort - både i april og maj. Så dine seneste håndarbejdsyndigheder bliver i familien, gætter jeg. Du får 2 nye 'titler' næsten samtidigt - farmor og mormor. Dejligt!

   Slet
 3. Nej Betty, livet er ikke det værste man har.
  Også jeg, kan nikke genkendende til det du skriver om manglende voksensnak med min datter, men at livet så sandelig også er blevet beriget med børnebørnene. Men jeg skal ikke klage, bestemt ikke, for den lille familie fra det Nordjyske kommer søndag og bliver til sidst på ugen, så måske der bliver et par minutter til en mor-datter sludder.

  SvarSlet
 4. Annette, hvor dejligt, at I får besøg af din datter og hendes familie. Så bliver der god tid til snak og leg med både store og små. ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg forstår din store glæde over at være blevet mormor, Betty. Og hvor lyder det spændende, at du skal til Budapest i april. Jeg besøgte byen med nogle kolleger for 10 år siden.

  SvarSlet
 6. Madame, du kender også glæden - som farmor. ;-)
  Interessant, at du også har været i Budapest.

  SvarSlet