onsdag, november 26, 2014

3 x brunch.

De seneste 3 søndage har jeg været så heldig at spise brunch forskellige steder sammen med forskellige dejlige mennesker.
Da vi var i København på studietur, havde vi to overnatninger på Hotel Hebron, der ligger meget centralt lige bagved Hovedbanegården. Engang var kvarteret mindre pænt. Sådan tror jeg ikke, det er mere. Det er i hvert fald et pænt hotel med et helt overdådigt morgenbord.

Den første morgen skulle vi tidligt ud af huset, så det blev en gang hurtig spisning, men søndag morgen havde vi mere tid til at nyde maden.
Udover mange forskellige slags brød, juice, yoghurt, pålæg, ost, frugt osv. så var der også mulighed for at bage vafler. Det fremgår ikke særlig tydeligt af billedet, men der er et vaffeljern og en skål med vaffeldej. Jeg har ikke set det før, og det var tydeligvis populært.
Sidste søndag var brunchen på Hotel Royal. Her var nyheden, at der var champagne på bordet.
Og en kendt skuespiller  ;-)  tilbød at hælde smoothie op i mit glas, da vi stod ved siden af hinanden.
Han så mere end almindelig brugt ud sådan en søndag formiddag. Aarhus Teater ligger lige ved siden af, så måske arbejder han der.

(Jeg kan ikke flytte curseren ... rrrrhh)
Det er så træls, jeg ikke kan lægge billederne på i rækkefølge.

Det sidste billede er fra i søndags, da jeg var sammen med tre naboer på Gothenborg, hvor jeg også var sammen med min familie i begyndelsen af september.
Billedet er taget, da alle havde forladt lokalet, så buffet er næste ryddet.
Men det særlige er, at maden er økologisk og hjemmelavet fra bunden. Der er en slags saft og 2 slags brød og forskellige lækre kolde og varme retter. I variation kommer det slet ikke i nærheden af de to første steder. Men der er rigeligt.
Jeg bliver lidt handlingslammet, når jeg ser det store udbud. Så kan jeg meget bedre lide det overskuelige.
Det er sådan et hyggeligt sted ude på landet.

Og jeg fik bestilt anden til jul.

6 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok lækkert med tre gange brunch på kort tid - og Gothenborgs mad, der er økologisk og hjemmelavet helt fra bunden, er en rigtig god idé! Hvis det nederste billede er derfra, ser det også smukt og indbydende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, det var lækkert og hyggeligt. Ja, det nederste billede er fra Gothenborg.
   Jeg ved ikke, hvad der gik af bloggen, siden jeg ikke kunne flytte curser eller lægge billeder ind i den rækkefølge, jeg vil

   Slet
 2. Uhm - jeg elsker brunch, men får det alt for sjældent. Det er nok meget godt, for jeg spiser alt for meget, når der bliver tilbudt så mange lækkerier.
  Skal I holde juleaften hos dig?

  SvarSlet
 3. Ellen, det er nemt at spise for meget, når der er så mange lækkerier ;-)
  Nej, vi skal ikke holde jul hos mig. Jeg giver bare anden. Måske skal den også steges hos mig.

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt følge dig i, at det kan blive alt for overdådigt. Jeg kan godt blive lidt forarget, når jeg ser andre ved en buffet (og det er altså SLET ikke fordi jeg selv er nogen kostforagter), - når jeg oplever, at folk ikke kan få nok, bare fordi de har betalt for det.

  SvarSlet