torsdag, november 20, 2014

Blog i bogudgave??

Det er ikke fordi, der ikke sker noget, som Lene skriver på sin blog ...
Det viste sig f. eks., at der havde samlet sig en masse vand i spande og kander i sandkassen,
så Mattias fik meget travlt med at hælde.


Siden 2011, da mine børnebørn blev født i april og december, har min blog indeholdt mange billeder og kommentarer om deres liv og udvikling.
Nu ville jeg ønske, jeg havde lavet en blog, der kun handlede om dem. Evt havde lavet den lukket og privat, fordi jeg tit tænker på, hvad de selv vil mene, når de bliver større og forstår, at der ligger billeder af dem, der er frit tilgængelige.
Det er selvfølgelig lige sent nok at komme med de overvejelser. Jeg legitimerer det med, at deres forældre synes det er ok.

Jeg kan huske, at nogle blogskrivere for flere år siden skrev om, at man kunne få printet sin blog ud i en bogudgave. Jeg kunne tænke mig at samle de indlæg, der handler om børnene, men jeg kan ikke finde den hjemmeside. Jeg har prøvet at google forskellige søgeord.
Er der nogen læsere, der ved noget om det??

8 kommentarer:

 1. Jamen prøv da lige at kigge her:
  http://blog2print.sharedbook.com/blogworld/printmyblog/index.html

  Var det den, du søgte?

  Det er svært at håndtere det med billeder af andre, men mon ikke dine børnebørn kommer til at vokse op med endnu mere offentlighed og billeder på nettet osv.?
  Jeg tænker i hvert fald, det er meget uskyldigt, - og hyggeligt, - med de små hverdagsbilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, mange tak for link. Den vil jeg kigge på. Tror, det er den ;-)

   Slet
 2. Jeg tror lige som Eva, at vores børnebørn kommer til at vokse op med endnu mere offentlighed, billeder på nettet osv., men det er selvfølgelig noget, vi hele tiden skal tænke over - og hvor går grænsen. Dejligt at Eva kunne give dig et link!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, børnene vokser op med billeder på en helt anden måde, end vi andre har været vant til. Ja, det var så dejligt, Eva kunne give mig det link. ;-)

   Slet
 3. Jeg tror Eva har fat i det link, som mange bruger. Jeg overvejer at spendere en formue på at få bloggen lavet til bøger. Ikke så meget for mig, men mere for mine børn, som er glad for min blog. Og skulle jeg nu få Alzheimers som min far, så kan de jo bruge dem som højtlæsningsbog for mig :-)

  SvarSlet
 4. Lene, det er en god ide, at skrive din blog ud. Det er mere overskueligt at slå op i en bog. Henrik og jeg har lige siddet og læst tilbage til 2008. Det er faktisk ret hyggeligt. Jeg ville ønske, jeg havde skrevet noget mere ;-)
  Det er jo ikke sikkert, du får Alzheimers som din far. Det gør du nok ikke.

  SvarSlet
 5. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvarSlet
 6. Du har fået svaret, kan jeg se (Google er altid min ven ...) ;-)
  Jeg har også overvejet det, men skal lige vinde i Lotto først - eller også skulle jeg have gjort det fra starten. Det er ikke helt billigt, synes jeg.
  Jeg tror, som de andre, heller ikke, at du skal være bekymret over at have vist dine børnebørn frem her - det er jo helt uskyldige billeder, hvor der ikke er noget, selv en følsom teenager kan blive flov over, så det skal du bare tage helt roligt. Anna og Aubrey elsker at se sig selv på mnin blog.

  SvarSlet