onsdag, november 12, 2014

Med mange gode oplevelser i rygsækken.

Da jeg skulle ud at rejse med tog, forestillede jeg mig på forhånd, at jeg skulle have min lille letvægtscomputer med og sidde og underholde mig selv. Ikke på udturen, fordi vi var en gruppe, der rejste sammen. Men på hjemturen idag. Det viste sig bare, at der ikke var internetadgang i lyntoget? Men det har jeg da ellers hørt om?
Det gjorde nu ikke noget. Tiden går forbavsende hurtigt fra Kastrup Lufthavn til Skanderborg.
Jeg fik sms'et og ordnet nogle af de mange billeder, der skal sættes i mapper.
Mine venner på Bornholm er Mac-brugere, og jeg fik endelig god vejledning i, hvordan jeg organiserer mine billeder. Det har ellers drillet mig, men jeg forstår nu, at jeg ikke skal lede efter det system, der fandtes på min gamle hp-computer, for det findes ikke på den nye.
Både computeren og telefonen blev opdateret, og jeg selv fik det bedre efter henstilling om at bruge Otrivin næsedråber. Jeg har været mere forkølet, end jeg troede i fredags, da jeg rejste, men så sov jeg middagssøvn både mandag og tirsdag og blev forkælet lækker mad.
Vi var også rundt på Bornholm.


Vejret var mildt, men gråt og diset.

Engang i mellem brød solen frem og fik efterårsfarverne til at gløde.


Vi var i Gudhjem og Allinge, som er meget hyggelige byer. Meget mennesketomme på denne her årstid.
Hammershus ligger i al sin vælde.

Vi så mange forskellige former for kunst på Grønbechs Gård.


Vi var et smut forbi Østerlars Rundkirke, hvor de blev gift i sin tid, og deres ældste barn blev døbt.
Jeg synes, det er sådan en fascinerende bygning. Både kirke og fæstning.

På grund af min forkølelse kom vi ikke i svømmehal. Vi var sammen på vandskræk/vandglæde kurset på Gerlev, og havde snakket om, at vi skulle kaste os rundt i vand én af dagene. Det blev så ikke til noget. Vi ved til gengæld nu, at svømning for begyndere på Gerlev bliver d. 24. jan og 5 dage frem, og så må vi håbe, vi er fit til den tid.
Dagene i København var fulde af oplevelser. Mere følger, når jeg har sovet på det.


7 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud på Bornholm. Og sikke en masse du tager livtag med: vandskræk, mac-computeren, forkølelse.... Og det er dig, der står med den lange ende. Respekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, der er dejligt på Bornholm uanset årstiden. Tak for din kommentar.

   Slet
 2. Sikke nogle smukke billeder, og det var spændende at læse om, hvad du har oplevet! Som Eva siger, er det flot at du nu har styr på vandskræk og mac-computer.

  SvarSlet
 3. Det var godt, at du havde en dejlig tur trods forkølelsen - og altid fint at lære noget nyt. Det bliver man forhåbentlig aldrig for gammel til :-)
  Bornholm er god at gæste.

  SvarSlet
 4. Ellen, jeg synes, det er dejligt at lære nyt. Måske bliver man for gammel til det en dag?? Hvis man lever længe, længe? Jeg ved det ikke ... ;-)

  SvarSlet
 5. Recently, I liked the game FIFA 15 Coins at http://www.xyfifa.com/ recommend it to you!

  SvarSlet