torsdag, juli 06, 2017

Tekniske problemer.

Jeg vidste det godt, for jeg havde set i avisen, at Callum Mortons Sisyfos-installation på Silkeborg Bad, ikke var blevet klar til indvielse og reception i lørdags.
I dag så jeg det med egne øjne.
Den store sten ligger stille øverst på slæden, som den skulle glide op og ned ad.
Det er så ærgerligt.
Jeg har skrevet om det HER.
Men der var tekniske problemer og sikkerheden var ikke i top. Sådan en kolos på 400 kg må endelig ikke komme ud af kontrol.
Der er brug for flere penge for at komme videre. Hele projektet er en del af Aarhus Kulturhovedstad 2017. Mon ikke der kommer flere penge fra den kasse?
Der var mange gæster, der hyggede sig i sommervejret i parken i dag.

Jeg var til sidste knætræning i tre uger i eftermiddags. Fysioterapeuten har ferie. Jeg kan også selv gøre træningsprogrammet i Sportscentret, men jeg kommer til at savne at blive spurgt ind til. Hvordan går det? Får du lavet øvelserne? Hvor langt kan du gå? Med eller uden stok? osv.
Det motiverer mig mere, når jeg ved, der er en, der holder øje.
Men jeg må holde mig selv i ørerne.


8 kommentarer:

 1. Det er ellers noget af et kunstværk. Hvor er det synd, at det ikke virker.

  Du må notere dine knæ-fremskridt hver dag/når du træner, så du selv kan følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det vil være en god ide med en træningsdagbog. Tak for ideen :-)

   Slet
 2. Kan du ikke lave et skema, hvor du fører din træning og dine øvelser ind i. Så kan du vise det, når fysen er tilbage, sådan lidt som lektier du har for. jeg er sikker på, du nok skal få trænet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det er en god ide. Jeg vil gøre det :-)

   Slet
 3. Hvor ærgerligt at kunstværket ligger stille, men ja, sikkerheden skal være i orden.
  Og Eva og Marianne har ret, og du er så struktureret, at du vil få det gjort. Jeg kan sagtens følge dig i at det er godt at have nogen, der spørger ind til ens tilstand.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, tak for din tillid. Jeg kan let forfalde til overspringshandlinger :-)

   Slet
 4. Øv for kunstværket, det er synd, men jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv, om fagligheden har været i orden mht. 'virkbarheden' ...
  Jeg skal også helst have pisken over nakken, men jeg er enig med de andre i, at med din selvdisciplin vil det nok ikke være et problem at få trænet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, ja det er øv! Der har været stor faglighed og ekspertise inde over projektet. Ingeniører og andre faggrupper. Det er et meget kompliceret bygningsværk. Der har været lavet en prototype i 1/4 størrelse, som fungerede. Jeg nævnte kun Teknisk Skole, fordi jeg synes, det er lidt pudsigt at inddrage elever i noget, der er så indviklet. Men det har selvfølgelig været under supervision og som en del af undervisningen.

   Slet