torsdag, april 19, 2018

"Vil du passe min buket?"

Min nabo spurgte mig i går, om jeg vil passe hendes buket, mens hun er væk i seks dage.
Det vil jeg selvfølgelig gerne, men vil der være buket tilbage, når hun er hjemme igen?
Historien er den, at hun har fået en blomsterbuket en gang om måneden i fødselsdagsgave. Gaven kom uheldigvis i går - dagen før hun rejser.
Den har stået i mit relativt kolde badeværelse i nat. Relativt fordi vi har så høje temperaturer for tiden. Jeg har fotograferet den, men kan ikke lægge billedet op. Flot buket.
Jeg bruger storebror Marcus' computer et par dage, mens han er hos sin mor. Den fungerer på en anden måde, når det handler om at overføre billeder.
I dag eller i morgen får jeg en ny computer. Det bliver spændende, for jeg går tilbage til Windows. Spændende om jeg har glemt, hvordan man bruger den. Men ellers kan jeg lære det igen.

Om lidt kører jeg ud i det smukke morgenlys. Solen skinner allerede. Jeg skal køre min datter til flyveren i Karup. Det er en flot tur over heden.
God dag i blogland. Og i virkeligheden :-)

Update senere på dagen. Buketten, jeg passer :-)6 kommentarer:

 1. Tak og i lige måde. Det er en skøn dag i dag, jeg har haft døren til at stå åben, mens jeg har ryddet op og gjort klar til rengøring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det har været en skøn dag. Det er så dejligt, når døre kan stå åbne.

   Slet
 2. Jeg tror nu heller ikke, hun når at få meget glæde af den buket, selv om du passer nok så godt på den.
  Spændende med ny computer - håber ikke den giver dig for meget opsætningsvrøvl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg får hjælp til at sætte den nye computer op. Jeg har på forhånd slet ikke lyst til at prøve at finde ud af det. Det virker så kompliceret.

   Slet
 3. Spændende med ny computer. Jeg er selv gået fra mac til pc sidste gang, jeg fik ny. Kun på grund af prisen. Og jeg er bestemt glad for min. De nye styresystemer er ret nemme og mere intuitive at håndtere (de har lært noget af Apple). Hvis du får sat den godt op, skal du nok blive glad for den.

  SvarSlet
 4. Eva, det er godt at høre, at du oplever skiftet som ukompliceret. Jeg ser også, der er sket forbedringer - de efterligner Apple, tror jeg :-) Billedhåndteringen er jeg ikke helt ajour med endnu. Men det skal nok komme.

  SvarSlet