mandag, juli 13, 2020

Det blæsende ferieland.

Det blæser rigtig meget nordenfjords, hvor jeg er i øjeblikket.
Det ses tydeligt, hvor slidte flagene er. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvor længe de har været i brug? men min teori er, at de ikke holder længe.
Flaget med de blå bølger og VØ i midten er en kopi af den signatur, som fiskerne fra Vorupør brugte engang på deres fiskekasser, så de ikke blev forvekslet med dem fra Klitmøller og Hanstholm.
Billedet her er fra lørdag aften ved 22.15 tiden. Til højre for molen lå de frygtløse i vandet på deres boards. Engang imellem lykkedes det en eller to at komme op at stå for så et øjeblik efter at falde i vandet igen. Der var en gruppe på 16, der trænede på livet løs. På venstre side af molen, hvor bølgerne var endnu større, var der to. På onsdag skal Christian, storebror Marcus og fætter Mikkel have en times undervisning/instruktion. Det bliver spændende.

I dag har solen skinnet noget af tiden. Blæsten er knap så voldsom, og det har kun regnet lidt, men vi har ikke badet endnu. Vi håber på bedre vejr ...

2 kommentarer:

  1. Det er nogle fantastiske bølger at se på, men tænk at nogen tør dyrke sport i sådan et blæsevejr.

    SvarSlet
  2. Wow, hvor er de billeder godt fanget!
    Jeg elsker, når havet er sådan, men det er nok for høje bølger til den form for sommerferie, drengene ønsker sig. Det bliver spændende for dem at få en rigtig instruktør.

    SvarSlet