torsdag, juli 30, 2020

Ny grænseflade i Blogger lige om lidt ...

"Den nye grænseflade i Blogger bliver standard for alle brugere i juli"
Det er den oplysning, der har stået den sidste månedstid, når jeg begyndte på et nyt indlæg. Vi bliver også opfordret til at gøre os bekendt med den, og det var faktisk også min mening, men jeg har bare ikke fået sat mig rigtigt ind i det. Jeg har dog skrevet et indlæg i det nye format. Men jeg er spændt på, hvordan det bliver, når der ikke er andre valgmuligheder.
Hvad er det egentlig for et ord - grænseflade?

Jeg er hjemme igen efter 14 dage i Vorupør. Min familie er der stadig denne uge med, og de fortæller, at det har stormet endnu mere ... Men i morgen og fredag bliver det vist sommervejr, så de får mulighed for at iføre sig badedragten, inden de skal hjem.
Først nu er den sommerforkølelse, jeg fik fat i, ved at fortage sig.

Jeg havde vagt på Silkeborg Bad i går. Det er indevejr/udstillingsvejr og kombineret med halv pris på billetterne, betyder det en del gæster. Mit billede er fra den del af ud stillingen, der hedder Naturlig Rebel. Hvorfor den hedder Fred- og frihedsmaskine, ved jeg ikke.
Jeg har været til træning to gange i denne her uge, men savner min favorittræner, der har ferie. Jeg har også fået luget lidt i haven.
Jeg glæder mig især over Blå Stormhat, der trives så fint og er næsten ligeså høj som mig.
For to år siden, da der var tørke, visnede den helt væk, og jeg troede, den var død.
Det er den heldigvis ikke.

Nu er jeg spændt på, hvordan Blogger ser ud i morgen?

8 kommentarer:

 1. Brugergrænseflade er et ord vi har brugt gennem mange år inden for it-branchen.
  https://denstoredanske.lex.dk/brugergr%C3%A6nseflade - her står det udmærket forklaret :-)
  Det er godt at holde ferie, men det er også rart at komme hjem igen - og nu hører vi nok snart om den nye brugergrænseflade ;-)

  SvarSlet
 2. Det giver mere mening for mig, når du skriver brugergrænseflade. Jeg troede grænseflade, var en dårlig googleoversættelse, så tak for forklaring :-)
  Ja, det er rart at komme hjem igen.

  SvarSlet
 3. Godt at du er ved at være over din sommerforkølelse. Indgår brugte jeg den nye funktion på computer, jeg har lidt sværere med den på mobiltelefon. Men mon ikke vi vænner os til det. Eller må vi hjælpe hinanden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slet ikke tænkt at bruge den nye funktion på min telefon, men interessant at du gør det. Ja, vi vænner os nok til det :-)

   Slet
 4. Det er dejligt, at din forkølelse er ved at være væk igen. J Hvor er din Blå Stormhat imponerende og smuk! eg har ikke fået kigget på den nye brugergrænseflade endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du bruger også blogspot.com. Det bliver spændende, hvad du synes om den.

   Slet
 5. Det er altid irriterende, når der bliver lavet om på en opsætning, man har vænnet sig til, og som man har været godt tilfreds med. Man spørger sig selv: Hvorfor nu det? Men der er jo ikke rigtig noget at gøre ved det. Jeg har lige 'afprøvet' det nye Blogger, og det gik fint. Som Lene siger: Mon ikke vi vænner os til det :)

  SvarSlet