søndag, juni 06, 2021

Om haven og fars dag og højskole ...

Jeg var spændt på, om der ville være en blå akeleje blandt de mange i rosa farver i min have.  Det var der heldigvis. Den der sidst sprang ud. Billedet er fra i formiddags.For to dage siden så den sådan ud i aftensolen. 
Mit kamera er ikke så troværdigt, når det handler om farvegengivelse. Set med mine øjne var det også en blå blomst den aften.


Jeg blev ikke helt færdig med mit lille maleprojekt. Det begyndte nemlig at regne ved middagstid. For nogle dage siden, lugede jeg mellem fliserne og strøede fugesand ud. Jeg har gået og fejet skubbet lidt rundt med det, og endelig har jeg fejet det meste op og væk. 
I går var vi til hyggelig Fars dags fejring på Holgers Kro. Vi sad udenfor, hvor man ikke behøver at have negativ coronatest eller pas. Det var en lun aften og mange mennesker var ude.
På billedet her, hvor vi er på vej til Okkels Is for dessert, ses det dog ikke. Men der var fyldt på på caféer og spisesteder og stemningen var som en almindelig sommeraften. Det var så dejligt at opleve.
Pokemónjagten er i fuld gang :-)

Måske bliver her en lille blogpause. I morgen kører jeg til Jelling sammen med en veninde. Vi skal på Brandbjerg Højskole, hvor der er et kursus med introduktion til den nye højskolesangbog. Forskellige sangskrivere og komponister kommer og fortæller og lærer os nogle nye sange. Der vil være udflugt til museet Kongernes Jelling. Jeg har været der for nogle år siden, men der er gjort nye fund og stedets oplevelsescenter er udbygget, så det bliver spændende. 
Vi deler højskolen med 115 unge elever, som snart slutter deres lange skoleforløb. Det var jeg lidt betænkelig ved, da jeg fandt ud af det. Pga af corona. Men vi spiser forskudt og har ingen fælles arrangementer. Og jeg er vaccineret, hvad alle sikkert er på det korte kursus. Det er et krav at møde med en frisk negativ coronatest eller pas, så det går sikkert fint.

 


6 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk din blå akeleje - dem har jeg også.
  Det lyder spændende med dit højskoleophold!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, ja de er smukke, de blå.
   Højskolekurset er godt begyndt. :-)

   Slet
 2. Det er så fint med mange farver akelejer - jeg har hvide, rosa og mørklilla i år, så det er lidt spændende, om de krydser med hinanden.
  Rigtig god fornøjelse med dit højskoleophold.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder skønt med de mange farver, du har på akelejer. Spændende, hvordan resultatet bliver til næste år.
   Tak, det lover godt fra begyndelsen :-)

   Slet
 3. Rigtig god fornøjelse med højskoleopholdet. Og dine blå akelejer er smukke.

  SvarSlet
 4. Tak Lene. Jeg er hjemme igen efter dejlige dage.

  SvarSlet