lørdag, januar 01, 2022

Godt nytår.

 Mon ikke mange mennesker havde tænkt, der skulle fyres ekstra meget krudt af nytårsaften? Som reaktion på alle restriktioner gennem året? Mange har ikke fået fuld valuta for pengene, fordi det var så tåget at sole og stjerner forsvandt op i luften. Vi er flere, der har snakket om, vi ikke har oplevet så meget fyrværkeri i løbet af en nytårsaften, som i går. Jeg kom godt frem de 20 km vestpå og tilbage igen trods massiv tåge. Det var næsten uhyggeligt at køre i. 

Jeg var lidt spændt, da jeg trådte ud på terrassen  i formiddags, om småfuglene var der? Det var de. Der var pippen rundt omkring. Men hvor opholder de sig sådan en nytårsaften? Det må være skræmmende at være fugl og andre dyr, der lever ude.  

Vi var traditionen tro på Himmelbjerget i formiddags. For et år siden var der sne.
I år forhindrede tågen os i at se langt.
Chr nyder sin cola på toppen og spejder ud over vandet, der har samme farve som tågen.


Der er en dejlig legeplads. Børnene elsker at få ekstra skub på gyngen.Min coronatest 2 i går morges var også negativ. Jeg vågnede ellers med en hovedpine, der fik mig til at tro, om det var et symptom? Det var det heldigvis ikke, og hovedpinen forsvandt i løbet af dagen.
Jeg er træt at corona og omikron.
For et år siden havde vi vaccinen at se frem til. Så kom der en ny variant! Og vaccinen er ikke så effektiv, som vi troede. Men vi bliver mindre syge med tre vaccinationer, hvis vi rammes.
Jeg ser frem til, det bliver forår og sommer, og at virus forsvinder. 
GODT NYTÅR TIL ALLE DER LÆSER MED HER .


4 kommentarer:

 1. Og godt nytår til dig også, Betty.
  Hvem er ikke træt af coronapesten? Vi bliver efter sigende alle ramt på et tidspunkt af omikron, hævder visse af de kloge hoveder. Jeg har så valgt at stole på, at vaccinationerne, som du også er inde på, bevirker, at vi ikke bliver så syge.
  Det er pudsigt, at du har oplevet mere fyrværkeri end normalt. Vi oplevede det stik modsatte, og jeg har talt med andre, som siger det samme. Er I gået helt krudtamok deromme i Jylland, mon? 😃

  SvarSlet
 2. Tak Ellen. Ja, der var sikkert nogle, der gik krudtamok her i nabolaget. :-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig. jeg nyder at læse med hos dig, jeg nyder at læse om jeres små traditioner, som også ændrer sig løbende som børnebørnene vokser.
  Vi har god belæg i studierne for at vi beskyttes mod alvorlig sygdom. Selvfølgelig kan vi blive syg af anden årsag og får vi så oveni covid, så er det en anden sag. men så skulle vi jo bekymre os hele tiden, så jeg hælder til ordene, så længe det går godt, er det ikke helt skidt :-)

  SvarSlet