søndag, september 18, 2022

Føleprøve?

 

Føleprøve var et nyt ord eller begreb, som jeg stiftede bekendtskab med på min vagt på Silkeborg Bad. 

For tiden er der en lille udstilling i Skovvilla, hvor kunsthåndværkergruppen Netmaskerne viser fine og spændende strik. Sidst Netmaskerne udstillede på Badet var i 2012. 

Det var nyt for mig, at der var en føleprøve ved siden af ginen ved hver model. Det er da genialt, for vi kan jo nærmest ikke holde fingrene væk, når vi ser noget så specielt. Og selvfølgelig skal de udstillede kjoler ikke udsættes for vores mere eller mindre snavsede fingre.

På info-tavlen til venstre hænger den lille føleprøve.


Denne her er 'min' kjole :-) Så længe den hænger der.

Da min vagt var slut, gik jeg en lille tur ned til Arnakkekilden.
I flere år har Carlsberg haft en aftale om tapning af vand til deres kurvand. Aftalen udløber 1. okt.

Efter ny aftale skal vandet fra Arnakkekilden nu indgå i virksomheden Borg Moller & Partners humanitære drikkevandsprogrammer. 
Virksomheden arbejder hovedsagligt med rådgivning indenfor forsyningssikkerhed og har gennem en årrække udviklet bæredygtige drikkevandsprojekter.

"Drikkevand er det nye guld", siger den presseansvarlige for firmaet ifølge MidtjyllandsAvis. Og det er så sandt, som det er sagt med tanke på ødelæggende tørke nogle steder i verden. 


For et par dage siden var jeg sammen med mine to yndlingsdrenge, der hygger sig med hver sin skærm, mens de snakker og griner og har det sjovt.


6 kommentarer:

 1. "din" kjole er også rigtig flot, jeg er vild med den. har du købt den eller er det fordi du godt kan lide den, at det er din? Det er en god ide med føleprøver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, jeg har ikke købt den. Det er bare noget, jeg siger for sjovt, når der er et billede eller en udstillet genstand, jeg synes særlig godt om :-) Den er 'min', så længe den står/hænger der :-)

   Slet
 2. Det er da også en fantastisk kjole. Du må da bare i gang med at strikke, Betty 😂
  Det er en rigtig god ide med føleprøver, for ellers kunne det hele hurtigt blive ret nusset.

  SvarSlet
 3. Ellen, jeg kan ikke rigtig få gang i strikkeriet. Det hørte min ungdom til :-) Ellers ville jeg gå i gang med benvarmere, der var så moderne engang, og som sikkert bliver meget anvendelig i den den kommende vinter, når vi skal spare på varmen.

  SvarSlet
 4. Fantastisk ide med føleprøver, det at få gang i så mange sanser som muligt er guld værd.
  Altid dejligt at være i selskab med guldet 😍

  SvarSlet
 5. Karin, det er så godt med føleprøver. I går havde jeg en veninde med derude, og vi har jo behov for at mærke på det, fordi mange strik er mere kunst end det er hverdagstøj.

  SvarSlet