tirsdag, september 06, 2022

Stretch & Relax og flere festivaller.

Ja, sådan hedder det, det nye hold i Sportscentret. For et par år siden eller tre, var der en instruktør på holdet Stræk og Afspænding. Desværre var fornøjelsen med hende kortvarig. Hun fik andet arbejde. En ny instruktør er på banen, og det er dejligt, for jeg vil gerne kombinere min træning med noget foregår langsomt. I modsætning til Stram op og Cirkeltræning to gange om ugen, der foregår i højt tempo og giver sved på panden. Men det er da lidt sjovt, det ikke kan hedde Stræk og Afslapning. Det lyder selvfølgelig ikke så smart :-) Selv om jeg harcelerer over låneordene fra engelsk, så bliver jeg hurtig 'smittet' og bruger flere selv.

Jeg var relativt tidligt ude i fredags. De yngste klasser i børnenes skole til og med femte klasse skulle til høstgudtjeneste i kirken på Torvet. Det er en tradition, som har været aflyst de seneste to år pga. corona, så det var første gang for Johanne og sidste gang for Christian. Der er spændt forventning, mens kirken fyldes af summende, småsnakkende børn. Bedsteforældre og forældre har plads på de bageste rækker i sideskibene. Præsten var god til at gøre det relevant for børnene.


Der bliver en lang, lang række af børn, når de forlader kirken på vej over Torvet til Vestergade.


Der var Food festival sidste weekend, og da jeg gik over Torvet, var der fuld gang i leverancer til de forskellige madboder. Jeg fik ikke smagt noget her, men senere på dagen, da vi var til Outdoor festival. Jeg har lånt kommunens billede, der er taget på et tidspunkt, da der var folk ved bordene. Det ser festligt ud.


Outdoor festivalen foregik i Lunden, på Odden og ved De Små Fisk.
Vi var i Lunden, og der var inspiration af al mulig tænkelig slags for de hardcore udendørsmennesker og også for de lidt mere moderate af slagsen.
















Der var hyggelige spisesteder under trækronerne, og vejret var perfekt til outdooraktiviteter (vi låner igen fra engelsk :-)) 
Drengene er i gang med desserten: pandekager med is.

Christian var hos mig i weekenden. Han var inviteret til fødselsdag hos en klassekammerat, og den var vigtigere end den øvrige families sommerhusophold.
Han er vant til, at skærme og telefoner først må åbnes kl 8.30 søndag morgen. Og han vågner almindeligvis noget tidligere. Jeg foreslog, vi skulle køre ud til Vejlbo mose og fotografere, og på hjemturen vende ind til Lidl, som har vores yndlingsmorgenbrød. Men, men ... han sov helt til 7.30, så vi skyndte os at komme ud af døren. Det blev ikke solopgangsbilleder, men der var skønt derude. Dejlig stemning og dejligt lys.

Christians fine billede.
Det kunne være sjovt, hvis han ville være med til det en anden gang.

I morgen får jeg et par dages besøg af Kirsten, og på fredag kører vi til Tønder.






4 kommentarer:

  1. Så mange dejlige oplevelser der har været den sidste tid.
    Jeg har så en forståelse for hvorfor de engelske betegnelser som Street Food, Outdoor f.., Stretch & Relax mm sniger sig ind. Mine børns far vil nok mene det er noget pjat, og kalde det Gademad, Udendørs festival, stræk og afspænding. Sådan er vi så forskellige.
    Min datter, svigersøn og børnebørn var også til Outdoor Festival, det var lørdag. Det er de for øvrigt hvert år.
    Ønsker dig nogle dejlige dage og senere god tur til Tønder.

    SvarSlet
  2. Den outdoorfestival lyder hyggelig.
    Jeg har ikke noget imod engelske ord og begreber, når vi ikke selv har et længe brugt dansk ord for det. Derfor har jeg noget imod "Sale", men ikke fx street food, fordi det er et nyt begreb i Danmark.
    Men det kunne nu godt hedde afslapning, synes jeg - et godt, gammelt og meget anvendt ord 😊

    SvarSlet
  3. Det havde da lydt godt med stræk og slap af :-)
    I har godt nok mange skønne tilbud omkring jer. Og nu er barnebarnet komet til den alder, hvor vennernes fødselsdag er vigtigere end sommerhusophold. Det går stærkt.

    SvarSlet
  4. Karin, Ellen og Lene. Tusind tak for jeres kommentarer :-)
    NU vil jeg ikke slå mig selv oven i hovedet (i hvert fald kun lidt) fordi jeg først ser det nu :-)
    Der er så meget, som man siger ... :-)

    SvarSlet