tirsdag, marts 17, 2009

Powerball

Mit kort til Sportscentret omfatter også de hold, der er om formiddagen, så når det passer med mine planer en tirsdag, går jeg med på det hold, der hedder "bold og balance". Man kan gøre så mange ting med den store bold, som både har med styrke og balance at gøre. Den er suveræn til de muskler, der stabiliserer kroppen.
Jeg er kommet ind i en god gænge med træning, og jeg har ikke haft ondt i ryggen i et par måneder, så det handler om at holde ved.o
Nu vil jeg køre til Odense og sætte mig i venteposition i en tom lejlighed mellem kl. 15 og 19, hvor Ikea vil aflevere nogle skabe til yngste, der er ved at flytte.
Jeg glæder mig, for jeg kan ikke foretage mig andet end at vente, og så kan jeg rigtig få kværnet nogle sider og finde ud af, hvordan det går med Lisbeth Salander nu, hvor hun er blevet rig og fået lavet plastik operationer. Det havde jeg ikke forestillet mig i den første bog. "Pigen der legede med ilden", er den, jeg er i gang med nu.

2 kommentarer:

  1. Jeg har endnu ikke prøvet det med de bolde, men jeg er sikker på, at min ryg også ville have godt af det... jeg har en gammel skade fra en bilulykke.

    I min klub sælger de dem med instruktionsbog - men jeg har endnu ikke luret, hvordan jeg skal få den hjem med sporvognen! Men jeg er lidt fristet...

    SvarSlet
  2. Nille, den vil være lidt uhandy i sporvognen. :-)

    SvarSlet