tirsdag, april 14, 2009

Hjemme igen

Efter at have tilbagelagt mange km. (til Henriks familie i Vaarst, til yngste i Odense og til min bror i Nr. Vissing) og været sammen med skønne mennesker, spist lækker mad og gemt indtryk i fotoapparatet, er det dejligt at være hjemme igen. Jeg har nydt påsken og i modsætning til jul, kalder årstiden mere på gå-ture efter frokost. Vi har gået i det pragtfulde nordjyske landskab omkring Vaarst - og den komplette modsætning var turen ved Odense Havn med den moderne arkitektur med de lige linjer og en masse glas, stål og beton. Der var meget stille for der var næsten ingen mennesker.
Waterfront i Odense.
Det ville være et oplagt sted med nogle restauranter og cafeer.
Ved det lille ydmyge sted for bådudlejning var der endnu ingen kunder.
Hos min bror er der forårsstemning ved trappen.
Og mis med de blå øjne har sin hyggeplads bag lampen.
I Århus ved Tietgens Plads er der plantet et væld af velduftende hyacinter i krukkerne. Hjemme hos mig er der en græsplæne, der skal slås.....

6 kommentarer:

 1. Sikke dejlige glimt fra din påskeferie, Betty! Og jeg spotter en smuk kat - dem har jegt jo en svaghed foruntic :-)

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem! Det ser ud til at have været en både alsidig og dejlig lille påskeferie... og hvor er den smuk den kat!

  Håber, at vejret også er med dig hjemme til græsslåningen!

  SvarSlet
 3. og hjemme er en græsplæne .... :-) Du har været vidt omkring, og påsken har i den grad indbudt til gåture. Nu kan du jo så gå med plæneklipperen ;-)

  SvarSlet
 4. Madame, det er en smuk og elegant kat, der hedder Whitney - halen er dog almindelig gråstribet, og det er ligesom den slet ikke passer til det øvrige. Men katten er sød!

  SvarSlet
 5. Tak Nille, det har været en dejlig lille påskeferie og vejret indbød til græsslåning, men lige over middag blev maskinen hentet til smøring og slibning, så det må vente......

  SvarSlet
 6. Lene, græsplænen er ikke så stor, men det blev så ikke i dag, jeg skulle gå tur på den. Hvorfor boligforeningen synes, at maskinen skal have en tur nu og ikke i løbet af vinteren, forstår jeg ikke lige. Nå, det varer nok ikke længe før vi har en græsslåmaskine igen.

  SvarSlet