torsdag, april 23, 2009

Victoria


Victoria blommetræet står i fuldt flor lige for tiden. Jeg plantede det for snart 11 år siden, da jeg flyttede ind her. Det har en langsom vækst, og det passer fint til en lille have. Til gengæld er der ikke noget langsomt eller småt over det, når vi kommer til blommehøsten. Der kommer så mange blommer, at jeg må tynde ud med hård hånd, ellers bliver de for små. Og så bliver jeg også belønnet med store saftige blommer. Lige nu gælder det om at nyde blomsterne så længe, det varer. De er ganske flygtige.

4 kommentarer:

 1. Hvor er træet da bare smukt som det står der med alle sine blomster.
  Uha hvor kan jeg da lige komme i tanke om mange ting man kan lave med blommer, måske skulle jeg have et lille bitte træ :)
  God aften til dig

  SvarSlet
 2. Dejligt billede af dit fine træ. Victoria blommer skal tyndes ellers bliver de både kedelige og små, men når man er god ved sit træ som du er det så bliver man belønnet.

  SvarSlet
 3. Hvis jeg havde en have, så ville jeg også have en masse frugttræer. Det kan man da vist ikke få for meget af. Nogen er måske uenige, men jeg kommer jo fra landet, hvor mine bedsteforældres have nærmest lignede en frugtplantage.

  SvarSlet
 4. Pernille, hvis du har plads, så er det dejligt med sådan et lille træ, både når det blomstrer og når det bærer frugt.

  Marina, de bliver nemlig usandsynlig kedelige og små, hvis man ikke nipper mange af.

  Jens, jeg synes også frugttræer er så skønne - både forår og efterår. Og når du har sådan nogen barndomsminder fra dine bedsteforældre, så kan jeg godt forstå dig.

  SvarSlet