fredag, juli 31, 2009

Det kom der ud af dem.....

Jeg puttede 2 tørre, kedelige knolde i jorden på samme tid her i forsommeren. Posen, de var pakket ind i, lovede store flotte blomster. Den ene mørkerød og den anden hvid.
Nu ser resultatet meget forskelligt ud. Den mørkerøde med den klassiske georgineblomst lever fint op til forventningen. Den hvide er ikke kommet ret langt i sin udvikling. Når jeg kigger godt efter, gemmer der sig en knop langt inde.
Så jeg venter spændt!

5 kommentarer:

 1. De blomster der er kommet er da rigtig fine, mon ikke at der også kommer noget ud af den sidste plante. utroligt hvad sådan en tør knold kan blive til.

  Knus

  SvarSlet
 2. Det har jeg prøvet ofte, det med de tørre knolde, - jeg syntes det er lige som et lotteri, for det er sørme ikke alle der kommer op, og viser så flotte blomster, som den på billedet.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg puttede også to knolde i jorden i foråret(georginer)den ene er ædt af et eller anden dyr,den anden ligner din den hvide.
  Kan du have en god weekend

  SvarSlet
 4. Pernille, du har ret, de er rigtig fine, dem er er i blomst.

  Vibeke, det er da en god ide at se på det som et lotteri. Nogen er tabt, og hvis der er en vinder, så er glæden stor.

  Conny, du har været uheldig. Jeg har kun lidt erfaring med georginer, og havde forventet, at de begge ville være i fuld flor på samme tid, men nu kan jeg forstå, at sådan kan man slet ikke regne med, det går.
  God weekend til dig også.

  SvarSlet
 5. Mit råd: Hold ud ;-).

  Grav knoldene op, når frosten kommer. Gem dem frostfrit i vinter. Og plant dem igen i maj næste år, når de har fået 'øjne' (ligesom kartofler). Næste år burde du få mange flere blomster. Sådan plejer det i hvert fald at gå hos mig!

  SvarSlet